Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Γιουνκέρ δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός ο άντρας χαρίζει 10.000 δολλάρια

Ο Γιουνκέρ δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός ο άντρας χαρίζει 10.000 δολλάρια

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Ζαν-Κλοντ. Ο Λουξεμβουργιανός πολιτικός και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχει μια δύσκολη εβδομάδα αφού από τη μία αναρωτιέται σε τι απάντησε ΌΧΙ ο Έλληνας αν και ο ίδιος παρακινούσε να απαντήσει ο Έλληνας ΝΑΙ.

Σε παράλληλο χρόνο ο Ζαν-Κλοντ δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο γιατί αυτός ο 29χρονος από την Αλαμπάμα, αν και έχει γνωρίσει 30 κορίτσια τους τελευταίους 10 μήνες, καμία δεν μοιάζει να είναι η Εκλεκτή. Για αυτό το λόγο ο Ren Lu You από το Μπέρμινγχαμ δημιούργησε ιστοσελίδα όπου δίνει δέκα χιλιάδες δολλάρια ζεστά και πράσινα σε όποιον καταφέρει να του βρει το κορίτσι της ζωής του.

Απόφοιτος από το Χάρβαρντ, απασχολημένος στη χρηματοοικονομική αγορά ο You είπε ΟΧΙ στο Tinder και τις υπόλοιπες ψηφιακές εφαρμογές γνωριμιών και δημιούργησε το δικό του site όπου ο καθένας μπορεί να αναρτήσει τη δική του πρόταση, τις δικές του φίλες που ενδεχομένως είναι έτοιμες να γνωρίσουν τον έρωτα στο πρόσωπο του 29χρονου.

Μόνη προυπόθεση για να πάρει κάποιος τα 10.000 δολλάρια είναι να επιτευχθεί μια συμφωνία, μια γνωριμία, εξάμηνης διάρκειας τουλάχιστον ανάμεσα στον άντρα που δίνει λεφτά και εκείνη που θα θελήσει να τα φάει μαζί του. Εννοείτε ότι εάν επιλεγεί κάποια που έχει αυτοπροταθεί αυτά τα χρήματα θα πάνε στη δική της τσέπη και δεν θα δοθεί τίποτα σε μεσάζοντες.

Στο διαδίκτυο ο κόσμος ενοχλήθηκε από την κίνηση του νέου με το επιχειρηματικό δαιμόνιο. Ο ίδιος πιστεύει ότι το να βρει ένα κορίτσι είναι σημαντικό όπως το να αποκτήσει ένα αμάξι που θα τον εκφράζει στην άσφαλτο, ένα διαμέρισμα που θα ταιριάζει στην αισθητική του.

Αντικειμενοποίηση της γυναίκας, λένε όσοι αναζητούν την πολιτική ορθότητα σε καιρούς μπερδεμένους. Ρωτήστε και τον Ζαν-Κλοντ. Δεν καταλαβαίνει τίποτα απολύτως.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε