Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Μπραντ Πιτ είναι bisexual

Ο Μπραντ Πιτ είναι bisexual

Και άλλες ιστορίες για διάσημους που δεν έχουν την ελάχιστη σημαντικότητα αλλά πουλάνε γιατί ο κόσμος φτάνει στο τέλος του κοκ.

Κάθε Πέμπτη το Jezebel αναρτά τη στήλη Midweek Madness. Eκεί επιλέγει τα πιο δημοφιλή κίτρινα περιοδικά των ΗΠΑ και παραθέτει όλα όσα συμβαίνουν. Εαν η Ναταλία Γερμανού έφαγε κόκκους άμμου στο εξώφυλλο που ταλάνισε την τηλεοπτική επικαιρότητα δεν μας αφορά (ούτως ή άλλως) στο ελάχιστο. Εδώ μαθαίνουμε πιο συγκλονιστικά πράματα. Εδώ το περιοδικό STAR μας ενημερώνει ότι ο Mπραντ Πιτ είναι αμφισεξουαλικός.


Η αξιόπιστη πηγή που λέει την αλήθεια ονομάζεται Hesham Ibrahim. Η πηγή είπε τα παρακάτω:

“Η σχέση της Angelina Jolie και του Brad Pitt είναι βασισμένη εδώ και χρόνια σε μια παραδοχή. Ο Pitt μπορεί διακριτικά να κάνει σεξ και με άλλους… άντρες!” Η πηγή είναι διακριτική ωστόσο. “Δεν είμαι εδώ για να προσδιορίσω τη σεξουαλικότητα του Brad Pitt αλλά όποια και αν είναι, του αρέσει η αντρική συντροφιά”. Επιπλέον η πηγή ξέρει λεπτομέρειες. Ο Πιτ είναι επιλεκτικός. Καλεί συνοδούς σπίτι και όταν δεν είναι όσο σέξι θα ήθελε, τους στέλνει πίσω. “Ο Brad έριξε ένα βλέμμα στον (escort) Cameron Fox, του έδωσε χίλια δολλάρια και του ζήτησε να φύγει”. 1000! Δολλάρια! Τέλος, η πηγή ενημέρωσε το STAR ότι η Jolie τα γνωρίζει όλα πολύ καλά, καλύτερα από ο Βαρουφάκης τις προθέσεις των εταίρων και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. “Δεν θα χωρίσουν ποτέ” συμπλήρωσε.

Επιπλέον το περιοδικό ενημερώνει ότι

Η Nicole Kidman χωρίζει με τον Keith. Μήνες τσακωμών έχουν προκαλέσει σχίσμα στη σχέση και οι δύο Αυστραλοί και Διάσημοι πρέπει να χωρίσουν τα υπάρχοντα τους για να ξέρουν ποιος θα χρησιμοποιεί επιτέλους την ισιωτική κρέμα μαλλιών. “Μαλώνουν για τα ΠΑΝΤΑ” λέει η πηγή. Η Κidman ήθελε να ανεβάσει ένα θατρικό στο Λονδίνο. Ο Urban έγινε έξαλος. Ο Urban ήθελε να πάρει τις κόρες τους στην περιοδεία μαζί του. Η Kidman έγινε έξαλη. Η Κidman ήθελε να πάει ένα ταξίδι αναψυχής με τη Sandra Bullock. Ο Urban μανούριασε. Η Zωή Κωσταντοπούλου δεν έχει δώσει εντολή εφησυχασμού σε κανέναν από τους δύο. Ακόμη!

Επίσης

Η Julia Roberts μισεί την Amal Clooney όσο ο Άδωνις μισεί το ΣΥΡΙΖΑ.

Η Amy Schumer μισεί την Blake Lively περισσότερο από όσο ο Άδωνις μισεί το ΣΥΡΙΖΑ.

Η Madonna κάνει σεξ με τον Diplo.

Ο Calvin Harris ήδη εναποθέτει κέρατα στην κεφαλή της Taylor Swift.

Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuck ήδη χωρίζουν.

Τέλος τα υπόλοιπα περιοδικά (εξίσου μαχητικά και ακριβή, σαν τα αντίστοιχα δικά μας) θέλουν από αυτή την Πέμπτη και μετά να ξέρεις ότι:

Η 17χρονη αδελφή της Kim Kardashian Kylie Jenner είναι έγκυος και πιστεύει ότι ο ερχομός του παιδιού θα τη φέρει πιο κοντά με τον πατέρα του παιδιού, τον 25χρονο Tyga αν και στο παρελθόν το παιδί που έχει ο Tyga με την Blac Chyna δεν κράτησε κανέναν από τους δύο κοντά. Επίσης αυτή που μισεί η Julia Roberts (δες παραπάνω) είναι πολύ αγχωμένη με τη ζωή της και πολύ αδύνατη για τη γκαρνταρόμπα της. Επιπλέον η Demi Lovato παντρεύεται, η Scarlett Johansson θέλει να γίνει ψαράς (έχει ταλέντο σε αυτό, λένε), η Eva Longoria θα γυρίσει τηλεοπτική σειρά για εκγύμναση κατ οίκον για το δίκτυο Netflix, η Renee Zellwegger είναι η χαρά του σερβιτόρου γιατί δίνει τα καλύτερα φιλοδωρήματα στο Χόλιγουντ, ο Πρίγκιπας Καρότο Χάρι είναι πάλι με την πρώην του Cressida, η Drew Barrymore προσπαθεί να συνετίσει την Cameron Diaz και να την παντρέψει και η Jessica Simpson έχει μεγάλο πρόβλημα με τα μαλλιά του συζύγου της που γκριζάρουν χωρίς προειδοποίηση (Πηγή ΟΚ!)

Επίσης:

Η Jennifer Aniston είναι (ξανά) μόνη. 990 μέρες μετά τον αρραβώνα που κάθε μέρα οδηγούσε σε γάμο, ο Justin Theroux εγκατέλειψε την Ελληνοαμερικανίδα αγαπημένη των αγαπημένων όλων αγαπημένη και αφορμή για τον πόνο, μια ερώτηση της για το μενού στο γαμήλιο δείπνο. “θες να έχουμε σολωμό ή όστρακοειδή;” τον ρώτησε. “Δεν είμαι έτοιμος για τίποτα από τα δύο” της απάντησε. Δράμα.

Επιπλέον αυτή που είναι 17 και ίσως είναι έγκυος (δες παραπάνω) είναι εμμονική με τις πλαστικές επεμβάσεις. “Θα είναι αγνώριστη πριν καν γίνει 21” είπε η πηγή. Ακόμη, τώρα που η πριγκίπισσα Charlotte βγήκε από τη μήτρα, η Queen Elizabeth II ΑΠΑΙΤΕΙ από τη μάνα Κate να επιστρέψει στην κανονικότητα και τις δουλειές της. H μάνα αγχώνεται κάθε φορά που η Βασίλισσα ΑΠΑΙΤΕΙ κάτι και δεν ξέρει τι να κάνει για να εφησυχάσει την ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ γηραιά κυρία. Επίσης η Charlize Theron και ο Sean Penn δεν παντρεύονται ακόμη, αυτή που μισεί η Julia Roberts (δες παραπάνω και πιο πάνω) πιστεύει ότι είναι η πιο γοητευτική νομικός όλων των εποχών και ΑΠΑΙΤΕΙ να γίνει εξώφυλλο στη VOGUE και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει (Πηγή Life & Style).

Τώρα είσαι έτοιμος να μάθεις και αυτό:

“Αυτό που γνωρίζω από τις συζητήσεις με τους τρεις θεσμούς δεν υποστηρίζει την αισιοδοξία που απορρέει από τις ανακοινώσεις της Αθήνας”, είπε ο κ. Σόιμπλε στο REUTERS. “Δεν υπάρχει ακόμα καμία ουσία στην απλή ανακοίνωση ότι είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία”. Θα πάρω σολωμό!

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε