Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

O Ντάριο Ναχάρις του Game Of Thrones ΔΕΝ είναι αυτός που νομίζεις

O Ντάριο Ναχάρις του Game Of Thrones ΔΕΝ είναι αυτός που νομίζεις

Ο Μίσιελ Χούισμαν από την Ολλανδία είναι το ερωτικό ενδιαφέρον της Εμίλια Κλαρκ. Οι σκηνές τους είναι τολμηρές. Ο έρωτας τους σχεδόν πελατειακός.

Εκείνη διατάζει, εκείνος σκοτώνει και όταν πέσει νύχτα οι μηροί τους τρίβονται μεταξύ τους χαρίζοντας ακόμη πιο τιτάνια τηλεθέαση στο GoT. Τουλάχιστον αυτό νόμιζες μέχρι σήμερα.

Στην παράδοση των ανθρώπων που ντουμπλάρουν τους πρωταγωνιστές, ένα μήνα σχεδόν μετά τη γνωριμία μας με το κορίτσι που μοιάζει με την Καλίσι αλλά δεν είναι η Καλίσι και μας συστήθηκε ΕΔΩ

Το Buzzfeed έψαξε και ανακάλυψε εκείνον που μοιάζει να είναι ο Ντάριο Ναχάρις αλλά μόνο όταν είναι γυμνός.

Ο Ισπανός Ignacio Jimenez Blanco είναι μοντέλο (duh) και ηθοποιός (διπλό duh). Eπίσης η ιστορία του πως βρέθηκε να είναι ο άντρας που κάνει το σώμα του Χούισμαν είναι περίπου βαρετή. Την παραθέτω:

“Ήταν μια απόλυτη σύμπτωση” είπε στη Lara Parker. “O αδελφός μου Gonzalo επρόκειτο να πάει στις audition του HBO για κομπάρσους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Ισπανία και αποφάσισα να πάω μαζί του. Κάποιους μήνες μετά και ενώ έκανα modeling στο Παρίσι με κάλεσαν στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα είμαι κομπάρσος αλλά θα ντουμπλάρω τον Huisman. Να σου πω την αλήθεια, δεν ήξερα καν ποιος είναι”.

O αντικαταστάτης συνέχισε να λέει τα κλισέ του. “Γυμνάζομαι καθημερινά αν και δεν είμαι fan του γυμναστηρίου” είπε. “Το να είμαι πειθαρχημένος και να τρώω καλά είναι δύο από τις συνήθειες μου”. Επιπλέον όταν τον ρώτησαν αν είχε ιδεά για το Παιχνίδι των Θρόνων (τη σειρά, τα βιβλία, κάτι οτιδήποτε;) ο Ignacio είπε αυτό που θα περίμενες. Όχι. Τίποτα. Πλήρης άγνοια.

“Κάποιες μέρες τα γυρίσματα είναι δύσκολα. Ξυπνάς στις 5 το πρωί, επιβιβάζεσαι σε λεωφορεία της παραγωγής, σε πηγαίνουν στο set, σε ετοιμάζουν, σε ντύνουν, σου βάζουν make up και μετά κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια” είπε.

Στην ερώτηση ποιος είναι ο αγαπημένος του χαρακτήρας είπε το αναμενόμενο. “Ο Ντάριο!” Καμία έκπληξη.

Επίσης είναι φίλος με τη Ρόζι Μακ, αυτή που νομίζαμε ότι είναι η Ντενέρις Ταργκάριεν αλλά δεν είναι.

“Πιστεύεις ότι ο έρωτας αυτός θα έχει διάρκεια;” ρώτησε η Parker. “Εννοείται” απάντησε.

Τέλος στην ερώτηση αν τα οπίσθια που έσπασαν το Διαδίκτυο στο έβδομο επεισόδιο της 4ης σεζόν ήταν δικά του είπε το αδιάφορο “Ουδέν σχόλιο”.

Με τέτοιες απαντήσεις, ο Blanco μάλλον ήταν είναι και θα παραμείνει ένας αντικαταστάτης και για την επόμενη σεζόν.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε