Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ντειβιντ Μπεκαμ έγινε 40 και έσπασε το Instagram

Ο Ντειβιντ Μπεκαμ έγινε 40 και έσπασε το Instagram

Μπορεί όταν το BBC ανέθεσε στο How Old της Microsoft να μαντέψει την πραγματική ηλικία του όλα να πήγαν λάθος, τίποτα όμως δεν πήγε στραβά στη ζωή του αγοριού με το αφελές χαμόγελο. Είναι νομοτελειακό άλλωστε.

Υπάρχουν άνθρωποι κανονικοί και υπάρχουν και άντρες σαν τον κύριο Μπέκαμ. Έχοντας καταφέρει να έχει ΚΑΙ καλή καριέρα στο γρασίδι ΚΑΙ άπειρα συμβόλαια που του αποφέρουν χρήματα από πάντα ΚΑΙ για πάντα ΚΑΙ μια οικογενειακή ζωή που κανένα σκάνδαλο δεν κατάφερε να αμαυρώσει, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι το χειρότερο για όσους νοιώθουν ένα τίποτα στη ζωή τους.


Είναι εκείνη η περίπτωση ανθρώπου που απλά θα ήθελες να ήταν ένας fiction χαρακτήρας και να μην υπάρχει για να μην δίνει αφορμές για συγκρίσεις. Όμως η ζωή είναι άδικη, το καλοκαίρι ακόμη δεν έχει έρθει και ο Μπέκαμ ζει. Κανονικά. Ανάμεσα μας.

Κάπου πιο εύκολα από εμάς. Και γιορτάζει τα 40ου γενέθλια με ένα τριήμερο tour de force ευτυχίας στο Amanjena του Μαρόκο μαζί με τη γυναίκα που έκανε όλες τις άλλες να πονούν. Τη δικιά του Βικτόρια.

Επιπλέον ο Μπέκαμ δεν θα αφήσει ούτε το Instagram σε άλλους, κανονικούς χρήστες. Αν και πριν λίγο καιρό αστειευόταν για τους ακόλουθους που έχει ο γιος του Brooklyn στο κοινωνικό δίκτυο που προτιμούν οι εύποροι teenagers, έκανε δώρο σε όλους μια ηλεκτρονική διεύθυνση. Αυτή

Εδώ ο άντρας με το απίθανο δεξί πόδι θα μοιράζεται με όλους τις στιγμές της ευτυχίας του. Μέσα σε λίγες ώρες αυτός που ξεκίνησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να γίνει πρότυπο παντού κατάφερε να φτάσει τους 4.300.000 followers. Γιατί; Μα γιατί είναι απίθανο να ζεις όπως ο Μπέκαμ.

Αυτές είναι ΟΛΕΣ οι φωτογραφιες (και ένα βίντεο) που έχει αναρτήσει όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι και αποφάσισε να γίνει ετών 40.

 

Love what a fan sent me. Reminds me of special times #DB40

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε