Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Ντένις Κουέιντ έχει πολλά περισσότερα νεύρα από σένα

Ο Ντένις Κουέιντ έχει πολλά περισσότερα νεύρα από σένα

Υπάρχουν μέρες που δεν θα ήθελες να είσαι ο Ντένις Κουέιντ. Ούτε η Ζωή Κωσταντοπούλου επίσης. Μια μέρα σαν αυτές ήταν η χθεσινή.

Ο σταρ του κινηματογράφου που έχει ξεχάσει τι πάει να πει επιτυχία φέρεται να παθαίνει αμόκ σε κινηματογραφικό σετ και το αγαπημένο διαδίκτυο είναι εδώ για να τον ξεμπροστιάσει.

Στο βίντεο που έγινε viral γιατί πάντα είναι απολαυστικό κάποιος να γίνεται έξω φρενών και να μην είμαστε εμείς ο 61χρονος ηθοποιός καταφέρνει και λέει πάνω κάτω όλα τα παρακάτω σε 43 δεύτερα

“Τι στο διάολο! “Να συνεχίσω;” Ερμηνεύω εδώ πέρα και αυτός ο μα&*κας περιφέρεται στα πόδια μου. Δεν προλαβαίνω να πω μια ατάκα μου και αυτό το λιώμα ο γαμ*&^ης αρχίσει και σου ψιθυρίζει στο αυτί και δεν μου δίνει πια καμία προσοχή. ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΤΕΝΙΣ ΕΜΕΝΑ! Κάνω τη δουλειά μου εδώ πέρα. Εϊμαι επαγγελματίας. Αυτό είναι το πιο ερασιτεχνικό σετ που έχω βρεθεί ποτέ.Αυτά είναι μα*&ιες! Έχω αυτά τα ζόμπι μπροστά μου που πρέπει να αντικρίζω. Έχω μια αγέλη από κότες να με κοιτάνε σαν χάνοι και έχω και αυτό το μαλακι*&^νο μωρό. Αυτά είναι σκουπίδια! Τράβα και γα*&σου!

Είναι αλήθεια ή απλά ένα ψέμα για να θυμηθούμε ότι ο Ντένι Κουέιντ και υπάρχει και κάνει ταινία; Μήπως το marketing είναι τόσο σατανικό που προσπαθεί να προσδώσει στον ηθοποιό την αίγλη του οξύθυμου την οποία για χρόνια κουβαλάει ο Κρίστιαν Μπέιλ όταν ξεφτίλισε έναν άτυχο άντρα που βρέθηκε μπροστά του κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων του ανόητου «Terminator: Salvation»;

Όλη η αλήθεια και το ψέμα μπορεί να τσεκαριστεί εδώ. Κάνε καφέ και απόλαυσε τον Ντένις Κουέιντ να έχει μια πολύ πολύ χειρότερη ημέρα από σένα αλλά και τη Ζωή Κωσταντοπούλου εννοείται.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε