Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

O πρίγκιπας Τζορτζ είναι ο πιο ισχυρός πιτσιρικάς ετών 2, σήμερα

O πρίγκιπας Τζορτζ είναι ο πιο ισχυρός πιτσιρικάς ετών 2, σήμερα

Το Business Insider έχει εμμονές. Μία από αυτές είναι η καταστροφολογία για την Ελλάδα. Μία άλλη είναι η αναζήτηση και καταγραφή των ισχυρών του κόσμου τούτου.

Λαμβάνοντας υπόωην την επιρροή, την περιουσία το παρελθόν αλλά και το πιθανό μέλλον των προσώπων στη λίστα με τους Πιο Ισχυρούς Σε Κάθε Ηλικιακό Γκρουπ που έδωσε στη δημοσιότητα το σαββατοκύριακο, το BI αποφάσισε να χρίσει τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πιο ισχυρό πιτσιρίκι ετών 2. Ακολουθούν και υπόλοιποι 9 γιατί η εξουσία δεν έχει ηλικία.

Ετών 1: Πρίγκιπας George

Eίναι αυτός που θα ανέβει στο θρόνο μετά τον παππού και πατέρα του. Είναι ο μονάρχης του μέλλοντος. Επιπλέον είναι συμπαθής γιατί έχει απίστευτα μάγουλα και χαμόγελο σε όλα τα media outlets ενώ ξεκίνησε τις βασιλικές του περιοδείες από εφτά μηνών. Fashion icon για πολλούς, ο Πρίγκιπας έχει λαμπρό, χρυσοποίκιλτο μέλλον μπροστά του.

Ετών 2: Macallister Bogue

Ο γιος της CEO της Υahoo, Marissa Mayer και του Zach Bogue έκανε κάτι απίστευτο χωρίς να το καταλάβει. Ο ερχομός του άλλαξε την πολιτική του επιχειρηματικού κολοσσού απέναντι στις μητέρες αλλά και τους νέους πατέρες διπλασιάζοντας την άδεια μητρότητας και δίνοντας στους πατέρες 8 εβδομάδες άδεια από την εργασία τους.

Ετών 3: Blue Ivy Carter

Η κόρη της Beyoncé και του Jay Z είναι γεννημένη στους προβολείς και για τους προβολείς. Επιδραστική στη μόδα, η Blue Ivy έγινε τριών με ένα απίστευτα λαμπερό πάρτι στο οποίο είδε το όνομα της γραμμένο σε άγαλμα από πάγο. “Είναι δύναμη” σχολίασε μια από την αυλή των γονιών της, η Gwyneth Paltrow

Ετών 4: Ryker Wixom

Στο Instagram όλοι τον ξέρουν σαν @ministylehacker και αυτό γιατί τους εμπνέει. Ο τετράχρονος τον οποίο και επιμελείται στυλιστικά η μητέρα του Collette Wixom ποζάρει με αφέλεια και πειθώ μιμούμενος τους Ryan Gosling, Channing Tatum και όποιον άλλον επώνυμο και ποθητό επιθυμεί. Το παιχνίδι του έχει εντυπωσιάσει περισσότερους από 259.000 χρήστες ενώ οι εταιρείες προσπαθούν να τον κάνουν το νέο μεγάλο όνομα στο branding.

Eτών 5: Miles Hideo Williams

Ο γιος του ιδρυτή του Twitter, Evan Williams, ήρθε στον κόσμο και όλοι τον υποδέχθηκαν με ένα tweet. Άλλωστε η μητέρα του έδινε live ενημέρωση της γέννας του στον λογαριασμό της. Σήμερα ο 5χρονος έχει το δικό του account (@miles) και τις περιπέτειες του ακολουθούν 48 χρήστες εγκεκριμένοι από τον πατέρα του. Ο λογαριασμός του είναι κλειδωμένος για λόγους προφανείς.

Ετών 6: Vivienne Jolie-Pitt

Η κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt είναι μια σταρ από μόνη της. Όχι μόνο έχει αλλάξει τον τρόπο που ντύνονται τα κορίτσια της ηλικίας της (έχει φλερτάρει και με το ανδρόγυνο στυλ που της πάει) αλλά ήδη έχει συμπρωταγωνιστήσει με τη μητέρα της σε ένα παραμύθι χειρότερο από αυτό που η ίδια ζει.

Ετών 7: Aubrey Anderson-Emmons

Πως είναι να είσαι μόλις 7, να έχει μεγαλώσει κυριολεκτικά στο set του Modern Family, μα έχεις πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες μικρού μήκους και επί τρία χρόνια να βραβεύεσαι με SAG award για Εξαιρετική Ερμηνεία Σε Κωμική Σειρά; Δεν ξέρω, ρωτήστε την ίδια.

Ετών 9: Evan

Με κάθε βίντεο του ο σταρ της διαδικτυακής τηλεόρασης μαζεύει περίπου 875.000 επισκέψεις. Μιλώντας στη γλώσσα των πιτσιρικάδων για αυτά που αγαπούν οι πιτσιρικάδες, τα παιχνίδια τους, ο Evan διατηρεί το δικό του κανάλι (EvanTubeHD) και θεωρείται ένας από τους νεότερους και πιο πλούσιος νέους σήμερα. Λογικό. Πέρσι έβγαλε 1,3 εκατομμύριο δολλάρια.

Ετών 10: Kelly Xu

Αν και είναι μόλις 10 ετών, η Xu έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα το οποίο άλλες, ενήλικες golfer παλεύουν και θα παλεύουν για καιρό, το Augusta National. Το μέλλον της κάθε άλλο παρα τρύπιο μοιάζει.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε