Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

O Πρίγκιπας Χάρι θέλει παιδιά και οι υπόλοιπες 4 (περίπου) άχρηστες ειδήσεις της ημέρας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Πρέπει να είναι δύσκολο να είσαι ένας αδελφός του Γουίλιαμ. Πέρα από τη δυσκολία που είχες καθώς αντιμετώπιζες αμφιβολίες για την ταυτότητα του πατέρα σου, αμφιβολίες για τη δολοφονία της μητέρας σου και τέλος αμφιβολίες για τον ακριβή αριθμό των φακίδων επάνω σου, εάν σε λένε Πρίγκιπα Χάρι έχεις μια επιπλέον σκοτούρα.

Τον αδελφό σου που είναι κανονικός, έχει οικογένεια, έχει πριγκίπισσα και είναι το αγαπημένο θέμα των mainstream media για να πουλήσουν κάποια έξτρα φύλλα ακόμη.

Σε συνέντευξη του με το SKY News στη χώρα των Χόμπιτ, τη Νέα Ζηλανδία ο 30χρονος γαλαζοαίματος είπε ότι “έρχεται εκείνη η στιγμή στη ζωή κάποιου που θέλει να έχει ένα σύντροφο να μοιράζεται την πίεση της καθημερινότητας” μπλα μπλα και μπλα. Επίσης είπε ότι και “βέβαια θα ήθελε να είχε παιδιά εδώ και τώρα” αλλά η τεκνοποίηση προυποθέτει μια ολόκληρη προεργασία. Επιπλέον σχολίασε την νέα άφιξη (Πριγκίπισσα Σαρλοτ) λέγοντας ότι “θα τη συναντήσει αν και άργησε στο ραντεβού της”.

Τέλος ο αντιοξειδωτικός πρίγκιπας είπε ότι θα “εγκαταλείψει την ένοπλη καριέρα του γιατί θέλει να είναι κανονικός άνθρωπος, με κανονική δουλειά και κανονικούς συναδέλφους που θα τον κρατήσουν στα λογικά του”. Μετά απλά συνέχισε την περιοδεία του στην Ωκεανία σαν κάθε άλλος, καθημερινός ενήλικας στις μέρες μας.

4. Στο Cardiff Bay οι επιχειρηματίες του τουρισμού είναι εμπνευσμένοι. Ένας από αυτούς απόφάσισε να προωθήσει τη λειτουργία κάποιων νέων εκδρομών με τα πούλμαν του με καμπάνια ημίγυμνη γυνή κρατάει πλακατ στο οποίο μπορεί κανείς αυτό:

“ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΙΡΕΣ”

Η καμπάνια δεν είχε την υποδοχή που της άξιζε, χαρακτηρίστηκε σεξιστική και προσβλητική αλλά έδωσε αφορμή διασκέδασης σε χρήστες του twitter.

3. Στη Μοντάνα, στο Εθνικό Πάρκο Γιέλοουστοουν, οι αρκούδες έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Αυτό δεν το γνώριζαν τουρίστες που οδηγήθηκαν σε άτακτη φυγή όταν μητέρα αρκούδα μαζί με τα τρία μίνι αρκουδια τους πήραν στο κατώπι και τους έδιωξαν μακριά. Αυτό συνέβη μια μέρα πριν γιορτάσουν οι μητέρες. Ήταν μια απαίτηση για ιδιωτικότητα; Προφανώς.

2. Ημέρα Εurogroup aka Ευρωπαικού Ομαδικού σεξ λοιπόν και ιστοσελίδα που πολεμάει τη μοναξιά ρώτησε τους χρήστες της ποιά είναι τα πιο σέξι έθνη στον κόσμο. Οι πιο σέξι άντρες βγαίνουν από την Ιρλανδία λοιπόν, επειδή από εκεί κατάγεται και ο Jamie Donran

Οι πιο σέξι γυναίκες από την Αρμενία επειδή από εκεί κατάγεται η Κim Kardashian.

Η Eλλάδα δεν φιγουράρει σε καμία δεκάδα.

1. Τώρα που και οι τουρίστες επέστρεψαν σπίτια τους και οι επετειακοί συναισθηματισμοί έλαβαν τέλος ας θυμηθούμε την αλήθεια για τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, τη γιορτή της Μητέρας. Την εμπνεύσθηκε η ακτιβίστρια Άννα Τζάρβις το 1908 για να τιμήσει τη μητέρα της. Την ιδέα τελικά πολέμησε η ίδια όταν η εμπορευματοποίηση έκανε τελικά αυτό που η ίδια απεχθανόταν.

Η Γιορτή Της Μητέρας ήθελε να τιμήσει τις γυναίκες που με δυσκολία και σε αντίξοες συνθήκες κατάφερναν να συντηρήσουν οικογένεια, όχι να πουλάει περισσότερες κάρτες και μπουκέτα, σοκολατάκια και γλυκίσματα κάθε έξυπνος επιχειρηματίας που εκμεταλεύεται τη συγκυρία. Οπότε αν εχθές πήρες δώρο στη μάνα σου έκανες τη Τζάρβις να λυπάται κάπως περισσότερο για την εμποροπανήγυρη εις βάρος της. Και του χρόνου!

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε