Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

O Χιου Χεφνερ της Αυστραλίας βγάζει τις γυναίκες του βόλτα με λουριά

O Χιου Χεφνερ της Αυστραλίας βγάζει τις γυναίκες του βόλτα με λουριά

Ω, το Instagram! Εκεί όπου οι πλούσιοι και οι πλουσιότεροι επιδεικνύουν το lifestyle τους και εξοργίζουν κόσμο. Εκεί όπου ο Dan Bilzerian δείχνει το οπλοστάσιο του, εκεί όπου ο Τony Toutouni μας χαρίζει το μεσαίο δάχτυλο του καθώς δείχνει ψηλά τον ουρανό, εδώ όπου ο επόμενος Βασιλιάς Των Κάγκουρων Travers Breynon δείχνει τι μπορείς να αγοράσεις με πολλά, πάρα πολλά λεφτά.

Γυναίκες μπορείς. Και αμάξια. Και bartenders για τα πάρτι. Και catering για τα BBQ. Kαι να έχεις μια γυναίκα (επίσημη) η οποία θα σε μοιράζεται με την καλύτερη φίλη της τα βράδια αλλά και άλλες που δεν γνωρίζονται απαραίτητα μεταξύ τους.

Είσαι ο Travers Breynon μα τον Τουτάτη και αυτοαποκαλείσαι Candyman. Όσοι δεν σε γνωρίζουν καλά τους λες ότι είσαι η απάντηση της Αυστραλίας στον Χιου Χέφνερ και όσοι δεν σε πιστεύουν τους δίνεις μια business card σου και στην πίσω όψη της γράφεις χειρόγραφα τον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram. @Candyshopmansion σε λένε εκεί.

Είναι ο Travers Breynon, πρώην παίκτης του AFL, πρώην μοντέλο και σήμερα επιχειρηματίας και κληρονόμος της Freechoice Tobacco. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αποφάσισε να χτίσει τη δική του Disneyland για ενήλικες διοργανώνοντας πλουμιστά πάρτι με πολλά στήθη από σιλικόνη αραδιασμένα δίπλα σε νάνους και ακτίνες από laser που σκίζουν σαν φωτόσπαθα τα πνιγμένα στον αισθησιακό καπνό δωμάτια της Candy Shop Mansion. Της δικής του δηλαδή εκδοχής της Playboy Mansion όπου εκεί οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν ένα έκλυτο βίο χωρίς κανείς να τους ρωτήσει γιατί, πως, τι καταλαβαίνεις συμμετέχοντας σε όλο αυτό το γκροτέσκο πανηγύρι; Η απάντηση είναι μία και την είπε ο Ελληνικής καταγωγής George Petafvrakis. “Lamborghini, Rolls Royce, φαγητό παντού, ποτά, κορίτσια… Είναι φανταστικά!”

Ο Candyman πρόσφατα έγινε είδηση καθώς ο παππούς και η γιαγιά της γυναίκας του Taesha ανησυχούν για τη μεταχείριση και το δημόσιο εξευτελισμό της την οποία ο Candyman δένει με λουρί και βγάζει βόλτα μαζί με τις υπόλοιπες “σκύλες” του.

“Θέλουμε να τη δούμε, να την αγγίξουμε, να πάρουμε στην αγκαλιά τα δισέγγονα μας και να τα πάρουμε από εκεί μέσα” λένε ο παππούς και η γιαγιά καθώς το εκεί μέσα είναι ένα κλουβί αξίας εκατομμυρίων δολαρίων που η Taesha δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει.

Άλλωστε περνάει καλά εκεί μέσα με τόσες φίλες, τα δύο παιδιά της, τα άλλα δύο παιδιά που έχει ο σύζυγος της με την πρώην του η οποία και αυτή συχνάζει στο γκαζόν. “Περνάμε όπως όλες οι οικογένειες την καθημερινότητα μας” απάντησε μέσα από το Instagram του.

Ο Travers Beynon δεν μασάει τις εικόνες του και έχει απαντήσεις για όλους όσοι δεν μπορούν να εκτιμήσουν τι σημαίνει να φοράς χοντρή, χρυσή, μεγάλη αλυσίδα στο λαιμό και τίποτα από κάτω. Δικός σας.











News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε