Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι ανέκδοτες φωτογραφίες της Emily Ratajkowski θα μαλάκωναν ακόμη και τον Γιούνκερ

Οι ανέκδοτες φωτογραφίες της Emily Ratajkowski θα μαλάκωναν ακόμη και τον Γιούνκερ

Ήταν το 2013 όταν η Emily Ratajkowski χάρισε στον κόσμο τις καμπύλες της καθώς εμφανίστηκε topless στο απαγορευμένο για το YouTube video των Robin Thicke και Pharrell Williams για το Blurred Lines.

Σήμερα κάποιες φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Ήταν το 2010 όταν η Λονδρέζα Emily κράτησε με τα χέρια της το στήθος που της χάρισε τους προβολείς για το φωτογραφικό φακό και όλα είναι εκεί, διπλά. Επιλέγοντας προφανώς από πάντα να ντύνεται με τα απαραίτητα από τη μέση και κάτω η 24χρονη απολαμβάνει μια Newcaste Brown Ale στηρίζοντας τον κορμό της σε ξύλινους τοίχους.

H πρώην φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της California δεν έχει να κρύψει και πολλά. Δεν θεωρεί ότι η έκθεση είναι δείγμα σεξισμού, δεν πιστεύει ότι δεν μπορείς να είσαι μια γυναίκα δυνατή και ισχυρή με γυμνό στήθος και οι περισσότεροι συμφώνησαν μαζί της.

Αυτή που υποδύθηκε την ερωμένη του Ben Affleck στο Gone Girl είπε στη MailOnline: “Νομίζω ότι μπορείς να είσαι σεξουαλική και φεμινίστρια την ίδια στιγμή. Ο ερωτισμός πρέπει να δίνει δύναμη στη γυναίκα, να μην προκαλεί αισθήματα μισογυνισμού και εκμετάλευσης”.

Επίσης αποκάλυψε ότι όταν της πρότειναν τη δουλειά στο Blurred Lines, ένα τραγούδι που πέρα από την κορυφαία απόδοση του στα charts, έγραψε τη δική του αμφίσημη ιστορία αφού χαρακτηρίστικε σεξιστικό για τους στίχους του από αναρίθμητες οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα της γυναίκας αλλά και κλεμμένο αφού αποδείχθηκε ότι είναι πιστή σχεδόν αντιγραφή του “Got To Give It Up” από τον τεράστιο Marvin Gay κοστίζοντας στους δημιουργούς του 7 εκατομμύρια ευρώ για λογοκλοπή ως αποζημίωση.


Αυτά όμως την ίδια δεν την ένοιαξαν και πολύ.

“Με έπεισε ο σκηνοθέτης τον οποίο και εκτιμώ πολύ” είπε. “Ήταν μια καλή ευκαιρία να με γνωρίσει ο κόσμος αλλά δεν μπορώ να πάρω θέση για τους στίχους -δεν τους έγραψα εγώ” συμπλήρωσε.

Η 24χρονη πιστεύει ότι ο σεξισμός δουλεύει μια χαρά και στα δύο φύλα. Οι άντρες γίνονται αντικείμενα πόθου όσο και οι γυναίκες, είπε, αλλά αυτό είναι κάτι που με τη δουλειά σου μπορείς να το ανατρέψεις (αυτό το σκέφτηκε).

Τέλος, η καστανή Emily Ratajkowski δεν θέλει να επενδύσει ιδιαίτερα στις καμπύλες ακόμη και αν αυτές ακολουθούν κάποια 2.2 εκατομμύρια ακόλουθοι στο Instagram.

Θέλει να είναι μια ηθοποιός με αξιώσεις και για αυτό αποφασίζει να φέρει το καλοκαίρι πιο κοντά ποζάροντας κάπως έτσι γιατί είναι μια δημόσια γυναίκα αποφασισμένη να μείνει στο θυμικό μας για πολλά περισσότερα από κάποιες καμπύλες που θα έκαναν ακόμη και τον Γιούνκερ να γυρίσει σαν την ίδια την πλάτη στα δημοσιεύματα και να πιστέψει ότι η Ελλάδα τα πάει πολύ καλά με τους δανειστές της και όλα βαίνουν ορθώς.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε