Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Game Of Thrones μετά από ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! (Spoilers)

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Game Of Thrones μετά από ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! (Spoilers)

Έγινε, έκλεισε, κλήρωσε, συνέβη. Το τελευταίο επεισόδιο της ιστορικής σειράς που κατάφερε να φέρει έσοδα και βραβεία συσπειρώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατών γύρω από την φαντασιακή πραγματικότητα του Westeros έκλεισε με τον πλέον δραματικό τρόπο και όλοι μα ΟΛΟΙ τρώγονται για το τι θα συμβεί στον επόμενο κύκλο.

Τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα καθώς ο ήλιος δύει στα 7 Βασίλεια και το αίμα χύνεται στο επηρεασμένο από τις κλιματολογικές αλλαγές του τώρα περιβάλλον του ματωμένου θρόνου. Αυτές είναι κάποιες απορίες που απαιτούν τις απαντήσεις τους.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ;

Σίγουρα τον επόμενο Απρίλιο. Σίγουρα σε περίπου 10 μήνες από τώρα. Σύμφωνα με εξαιρετικούς υπολογισμούς που θα έκαναν ακόμη και τον Σέρλοκ Χολμς να χλωμιάσει θα είναι μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου 2016. Η 3 Απριλίου είναι πολύ νωρίς οπότε υπολόγισε κάτι σε 10 ή 17 του τέταρτου μήνα του επόμενου ημερολογιακού έτους. Για την ιστορία σου υπενθυμίζω ότι όλα ξεκίνησαν στις 17 Απριλίου 2011 και συνεχίστηκαν κάπως έτσι: 1η Απρίλιου 2012, 31 Μαρτίου 2013, 6η Απριλίου 2014, 12η Απριλίου 2015.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο GHOST;

Προφανώς και ήταν κλεισμένος στο δωμάτιο όσο το μπασταρδάκι κάλεσε τον Jon Snow για μια βόλτα μέσα στη νύχτα. Προφανώς και εαν δεν ήταν στο δωμάτιο θα τους είχε κάνει όλους χίλια κομμάτια και προφανώς δεν θα είχαμε αυτό το φινάλε στη σειρά που έχει γίνει εθισμός και καμία κλινική αποτοξίνωσης δεν θα σε σώσει. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι στα βιβλία η τελευταία λέξη του Snow είναι Ghost. Γιατί; Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο μπάσταρδος φέρει ικανότητες ανάλογες με αυτές του Μπραν; Μήπως ο Snow επιστρέψει σαν λύκος έτοιμος να σφαγιάσει το άδικο; Ε;

ΜΑ ΟΝΤΩΣ O SNOW ΠΕΘΑΝΕ;

Mα όντως αναρωτιέσαι; Μα τι κάνουμε εδώ; Μελετάμε την Ιστορία του Πολέμου των Ρόδων; Ο Μάρτιν ειρωνεύθηκε κάποια στιγμή σε συνέντευξη τύπου τη σιγουριά των δημοσιογράφων για το μέλλον του Snow πίσω στο 2011,όταν το βιβλίο με τον επίλογο ζωής εκδόθηκε. “Αν είναι νεκρός για εσάς, τι να πω, ας είναι” είπε και τώρα πάρε τις θεωρίες στη μούρη. Γιατί αν ο Snow ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ τότε γιατί:

-Η Melissandre γιατί ήρθε στο Σκοτεινό Κάστρο πέρα από τις ορέξεις που έχει απέναντι του;

-H Μelissandre γιατί τον είπε άσχετο στα μούτρα του;

-Γιατί είναι ο μόνος που μπόρεσε με το σπαθί του να στείλει τον WW από εκεί που ήρθε;

-Γιατί να μην είναι ο Jon Snow “Ο Πρίγκιπας Που Υποσχέθηκαν, ο Τελευταίος Ήρωας, ο Καβαλάρης Που Καβαλάει τον Κόσμο, ο Azor Ahai”; Αυτός που μπόρεσε να σταθεί όρθιος τη Μεγάλη Νύχτα και με το σπαθί του σάπισε τους “Άλλους” και έχει σπαθί από φωτιά και αίμα βασιλικό σε φλέβες;

-Γιατί κανένας δεν μας έχει πει ποιοί είναι οι γονείς του Snow μέχρι τώρα;

-Γιατί λέγεται ότι ο Κit Harington έχει ανανεώσει μέχρι και την 7η τουλάχιστον σεζόν το συμβόλαιο του αλλά όποιος επιβεβαιώσει το παραπάνω θα έχει την τύχη της Myrcella;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η DAENERYS Ο ΑΖΟR AHAI;

Eύλογη ερώτηση, δύσκολη απάντηση. Άλλωστε ο Τελευταίος Ήρωας υποτίθεται ότι ξυπνάει τους δράκους, προστατεύει τους ανθρώπους από τους WW με το σπαθί του και ενώνεται με τα Παιδιά του Δάσους.

Ωστόσο σύμφωνα με το θρύλο, “Δράκος έχει τρία κεφάλια”. Εαν λοιπόν επενδύσουμε σε αυτή τη θεωρία για το μέλλον του Westeros έχουμε 3 υποψήφιους που καβάλα επάνω στα φτερωτά πλάσματα θα σώσουν τα 7 Βασίλεια. Jon, Daenerys και τρίτος; Ή o κοντός ή αυτός παρακάτω, λένε πολλοί.

Ο ΜΠΡΑΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ;

Ο Μπράν δεν εμφανίστηκε καθόλου σε αυτή την τελευταία σεζόν. Ο Μπραν δεν περπατάει. Ο Μπραν ειπώθηκε ότι θα πετάξει. Ο Μπραν έχει δυνάμεις μεταφυσικές.

Ο Μπραν,

o Μπραν,

ο Μπραν!

Κατά τα άλλα είμαστε σίγουροι ότι στον επόμενο κύκλο θα μας απασχολούν και τα παρακάτω:

– οι Dothrakis θα λύσουν τους λογαριασμούς τους με την Khaleesi τους

– η Cersei Lannister θα επιστρέψει πιο σκύλα από ποτέ, στην ουσία θα δώσει νέο νόημα στη λέξη εκδίκηση όταν μάθει ότι η κόρη της πήρε το φιλί του θανάτου

-λογικά ο Jamie Lannister θα θυμηθεί τι σημαίνει να είσαι Kingslayer

– η Αrya Stark θα γίνει απρόσωπη

– η αδελφή της θα συνεχίσει τον Γολγοθά της

και το GoT θα απαγορευτεί από την Ιερά Σύνοδο γιατί είναι αίρεση και κατάρα. Απεταξάμην.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε