Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ποιός σκότωσε τον B.B. King;

Ποιός σκότωσε τον B.B. King;

«Ο ιατροδικαστής μας, ο οποίος είναι αρμόδιος για τη σορό του #BB King διεξάγει αυτοψία. Αποτελέσματα: 6-8 εβδομάδες μίνιμουμ, έρευνα για ανθρωποκτονία @LVMPD», είναι το μήνυμα που αναρτήθηκε στο twitter από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Κλαρκ στη Νεβάδα, κάνοντας αναφορά στην αστυνομία του Λας Βέγκας (LVMPD).

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και η μουσική βιομηχανία δείχνει το άσχημο πρόσωπο της, μία εβδομάδα σχεδόν μετά το θάνατο του βασιλιά των Blues και του εραστή της δικιάς του κιθάρας, του Μπι Μπι Κινγκ.

Αν και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες κάθε άλλο παρά μικρά ήταν, δύο από τις κόρες και κληρονόμους του κατηγορούν την επί χρόνια manager και εκτελεστή της διαθήκης του, Laverne Toney. Σύμφωνα με τo TMZ, η Patty King είχε ζητήσει από τη Laverne να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της και εκείνη είχε συμφωνήσει να αφήσει αυτή και την αδελφή της Karen Williams να μιλήσουν μαζί του. Δεν είχαν νέα του τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν τον θάνατο του, ισχυρίστηκε. Ωστόσο η Laverne δεν τήρησε την υπόσχεση της και επικοινώνησε μαζί τους μόνο για να τους ανακοινώσει το θάνατο του.

“Πιστεύω ότι ο πατέρας μου δολοφονήθηκε” γράφει το σημείωμα των δύο απογόνων του που στάλθηκε στο Associated Press από τη δικηγόρο τους Larissa Drohobyczer. “Τον δηλητηρίασαν” ισχυρίζονται οι δύο γυναίκες που εδώ και καιρό βρίσκονται σε νομικό πόλεμο με την επί 39 χρόνια manager του 89χρονου διάσημου νεκρού. Επιπλέον κατηγορούν και ακόμη ένα στενό συνεργάτη του, τον Μyron Johnson για συνενοχή σε ένα έγκλημα που οι πολλοί θεωρούν απίθανο. Η Laverne ήδη από τον Νοέμβριο έχει κατηγορηθεί για υπεξαίρεση 30 εκατομμυρίων καθ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μαζί με το θρύλο της μουσικής.

Τα υπόλοιπα 13 παιδιά του Μπι Μπι Κινγκ δεν έχουν πάρει θέση απέναντι στις κατηγορίες ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Νεβάδα ψάχνουν να βρουν λεπτομέρειες για την “εγκληματική ενέργεια” που φέρει τη μελωδία του χρήματος και το δάκρυ της κόρης του.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε