Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πόλεμος στο Instagram! Bilzerian εναντίον Candyman εναντίον Toutouni!

Πόλεμος στο Instagram! Bilzerian εναντίον Candyman εναντίον Toutouni!

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Xιου Χέφνερ της Αυστραλίας έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο με τον έκλυτο βίο και τη συνήθεια του να βγάζει τη γυναίκα του βόλτα με λουρί.

Ο Candyman υπερασπίστηκε με κάθε post από το smartphone του τις επιλογές του να ζει πλουσιοπάροχα σαν ένας Ρωμαίος των καιρών μας. Όμως οι άλλοι βασιλιάδες του Ιnstagram δεν εκτίμησαν το χόμπι του.

Αρχικά ο Dan Bilzerian που τις περιπέτειες με τα όπλα και τα μπικίνι παρακολουθούν περισσότεροι από 9 εκατομμύρια “θεατών” πήρε θέση. “Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο κύριος αλλά σίγουρα δεν εκτιμώ τον τρόπο με τον οποίο φέρεται στους ανθρώπους της ζωής του. Δεν θα επέτρεπα στη γυναίκα και τα παιδιά μου να ζουν σε μια βίλα γεμάτη από γυμνές γυναίκες που παρτάρουν” είπε.

“Επιπλέον σέβομαι όσες με σέβονται και σίγουρα δεν θα έβγαζα τη σύζυγο μου βόλτα με λουρί για μια φωτογραφία στο Instagram” συμπλήρωσε.

“Πάντα υπερασπίζομαι το δικαίωμα να ζεις τη ζωή σου όπως θες αλλά όταν πάρεις την απόφαση να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά, έχεις υποχρέωση να τα μεγαλώσεις σε ένα περιβάλλον που δεν θα τους τραυματίσεις” πρόσθεσε.

“Όταν είσαι ελεύθερος και δεν εξαρτώνται άλλοι από σένα μπορείς να κάνεις ό,τι θες καθώς οι επιλογές σου δεν επηρεάζουν άλλους” κατέληξε.

Θέση επάνω στο θέμα πήρε και αυτός που θα ήθελε να είναι Dan Bilzerian, ο Tony Toutouni με το γνωστό μεσαίο δάχτυλο πάντα προς τα επάνω.

“Όσο εκείνος υποτιμά τη γυναίκα του κάνοντας την βόλτα με λουριά βρήκα κάποιες άλλες σκύλες από το Helensvale που τα φοράνε καλύτερα” έγραψε κάτω από το post του στο Instagram που ακολουθούν 900.000 “θεατές”.

Το Helensvale είναι το προάστιο που έχει έδρα ο Candyman. O τελευταίος πέρασε στην αντεπίθεση αναρτώντας φωτογραφία όπου η γυναίκα του κρατάει τα λουριά που είναι δεμένες άλλες πληθωρικές υπάρξεις.

“Ό Christian Grey είναι ψεύτικος, εγώ όχι. Τravers Breynon, 1000 αποχρώσεις του μαύρου” έγραψε ο Candyman σε μία προσπάθεια του να ταυτίσει τον εαυτό του με το χαρακτήρα που έχει κάνει επιτυχία στις φαντασιώσεις των γυναικών που έλιωσαν τις σελίδες του 50 αποχρώσεις του Γκρι.

“Όταν βάζω λουριά σε γυναίκες, εκείνες νοιώθουν σέξι, εσύ απλά τις εξευτελίζεις. Οι δικές σου δεν δείχνουν το πρόσωπο τους στην κάμερα και αυτό τα λέει όλα” είπε.

Το Instagram ενέχει κινδύνους για κάθε άνθρωπο που σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους. Προσέχετε τα νώτα σας.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε