Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πόσο πιο ωραίο μωρό θα μπορούσε να είναι η Χίλαρι Κλίντον;

Πόσο πιο ωραίο μωρό θα μπορούσε να είναι η Χίλαρι Κλίντον;

Όταν ο καθένας από εμάς ξεκινάει το Facebook του περιμένει λογικά κάποιους μήνες, αν όχι χρόνια για να καταφέρει να μετρήσει κάποιους, πολλούς, φίλους.

Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της Χίλαρι Κλίντον, της πρώην Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ που έβαλε προφανώς κάποιον από την επικοινωνιακή της ομάδα να δημιουργήσει το προφίλ της την ίδια ημέρα που ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά της για την προεδρία της χώρας στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016. Η Χίλαρι Κλίντον επιδιώκει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ και για τον λόγο αυτό θα χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα αναρτήσει όσες πιο πολλές προσωπικές στγμές μπορεί για να γίνει η “εξαιρετική πρόεδρος” που ο Μπαράκ Ομπάμα σχολίασε ότι δυνητικά μπορεί να είναι.

Σε λιγότερες από 48 ώρες το επισημο προφιλ της Χίλαρι Κλιντον μετράει ήδη 650 χιλιάδες περίπου likes, “ακόλουθοι” που θα μάθουν τα πάντα για το παρελθόν, το ακόμη πιο βαθύ παρελθόν αλλά και το παρόν, το μέλλον και όλα όσα (πολιτικά ορθά) συνθέτουν τη γυναίκα που ξεκινάει την εκστρατεία της από την Αϊόβα για να γίνει η επόμενη Κλίντον στον άσπιλο Οίκο.

Εκεί που το ταξίδι ξεκινάει στις 26 Οκτωβρίου του 1947, στο Σικάγο του Ιλινόις όταν ο Χιού Ρόνταμ και η Ντόροθι υποδέχονται τη μοναχοκόρη τους.

Και μετά αρχίζουν οι φωτογραφίες της συμπάθειας

Το πατρικό σπίτι (περασμένο από φίλτρο του Instagram νομίζω)

Και το 1965, απόφοιτος μέσης εκπαίδευσης, ένα κορίτσι των 60’ς όπως έπρεπε

Το 1971 συναντάει τον σύντροφο της, τον Μπιλ Κλίντον

Και όταν παίρνει πτυχίο Νομικής από το Yale χαμογελάει με γυαλιά που έδειχναν ότι ακόμη και η μόδα για αυτήν ήταν πολιτική

Το γαμήλιο πάρτι τους το 1975 γίνεται στην πίσω αυλή του σπιτιού τους, “με φίλους αγαπημένους” σχολιάζεται

Το 1979 γίνεται η Πρώτη Κυρία του Άρκανσας και ντύνεται ως τέτοια

Η Τσέλσι έρχεται στη ζωή ένα χρόνο μετά

Η Χίλαρι αρχίζει να ποζάρει για πορτρέτα επίσημα

Και το 1993 ξεκινάει η δικιά της εποποιία στην Αμερικανική πολιτική

Το House Of Cards δεν θα υπήρχε ποτέ χωρίς αυτή τη φωτό και αυτό είναι ο επίλογος σε μια ιστορία που θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε