Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σκότωσε την κόρη του, τη γυναίκα του, την αδελφή του – Τα κοινοποίησε ΟΛΑ στο facebook!

Σκότωσε την κόρη του, τη γυναίκα του, την αδελφή του – Τα κοινοποίησε ΟΛΑ στο facebook!

Είναι αυτό που κάποιος θα όριζε ως το viral Έκλημα και Τιμωρία της εβδομάδας και συνέβη αυτό το ήρεμο Σαββατιάτικο απόγευμα. Με μια ανάρτηση του στο facebook status του ο Randy Janzen, ένας οικογενειάρχης από την πλέον δυτική επαρχία του Καναδά, τη Βρετανική Κολομβία έγινε αυτός που σάρωσε το κοινωνικό δίκτυο κάνοντας το αυτονόητο.

Ομολόγησε. Ο Janzen την Πέμπτη είχε σκοτώσει τη 19χρονη κόρη του. Λίγο μετά τη σύζυγο του. Αργότερα την αδελφή του. Αυτά όλα τα έκανε με κίνητρα συγκεκριμένα, με σκέψεις που θα μπορούσαν να έχουν γραφτεί από τον Stephen King αλλά είναι όλες αλήθεια.

“Τις τελευταίες δέκα ημέρες έκανα μερικά από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσα να φανταστώ να κάνει άνθρωπος. Το πρώτο έχει να κάνει με τη γλυκιά, αξιαγάπητη κόρη μου Έμιλι. Το καλύτερο κοριτσάκι που θα μπορούσαν να έχουν δύο γονείς. Ήταν πάντα πρόθυμη να δώσει ένα χέρι βοηθείας με χαμόγελο ακόμη και όταν δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση. Η έμιλι αρίστευε σε πάρα πολλές δραστηριότητες αλλά σταδιακά έπρεπε να εγκαταλείψει σχεδόν τα πάντα εξαιτίας των ημικρανιών της (όταν της στέρησαν και το τραγούδι, ένα κομμάτι από την ψυχή της χάθηκε).

Η Έμιλι υπέφερε από ημικρανίες από τα χρόνια του Δημοτικού. Αυτή η συνθήκη της στέρησε δύο χρόνια από το Πανεπιστήμιο, κάτι που της έκανε την καρδιά κομμάτια. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει πόσο πόνο ζούσε η Έμιλι καθημερινά και τη βαριά κατάθλιψη που αυτές οι ημικρανίες της προκαλούσαν. Η Έμιλι έβλεπε τους φίλους της από το Γυμνάσιο να προχωρούν στη ζωή τους ενώ εκείνη ξερνούσε ώρες ατέλειωτες στην Εντατική. Από τον Οκτώβριο/Νοέμβριο οι ημικρανίες της επιδεινώθηκαν και απλά δεν άντεχα να βλέπω το κοριτσάκι μου να υποφέρει για ακόμη ένα δευτερόλεπτο. Είχε επιδείξει απίστευτη δύναμη σε όλο αυτό τον πόνο τόσα χρόνια και πάντα προσπαθούσε να βλέπει τη θετική πλευρά στα πράγματα, πάντα της άρεσε να τα μιλάμε όλα μεταξύ μας, μου έλεγε “Όταν γίνω καλύτερα να κάνουμε αυτό και να κάνουμε και εκείνο”. Μακάρι αγαπημένη μου 🙁


H Έμιλι προσπάθησε τα πάντα για να είναι καλύτερα αλλά τίποτα δεν την βοηθούσε. Πήρα ένα όπλο και την πυροβόλησα στο κεφάλι και τώρα καμία ημικρανία δεν θα την ταλαιπωρεί και θα πετάει ψηλά στα σύννεφα ένα ηλιόλουστο απόγευμα με τα μακριά όμορφα μαλλιά της να ανεμίζουν στο αεράκι, ένας πραγματικό άγγελος. Μετά πυροβόλησα την Λόρελ γιατί μια μητέρα δεν πρέπει ποτέ να ακούσει τα νέα ότι το παιδί της πέθανε. Μετά από μια δυο μέρες πυροβόλησα την αδελφή μου τη Σέλι γιατί δεν ήθελα να της επιβάλλω να ζήσει με αυτή τη ντροπή που προκάλεσα εγώ ο ίδιος, μόνος μου. Τώρα η οικογένεια μου δεν υποφέρει από πόνο και είναι στον παράδεισο. Έχω μεγάλες τύψεις για τις πράξεις μου και έχω επίγνωση της βρώμας που είμαι. Αναλαμβλανω κάθε ευθύνη για τις πράξεις μου και αυτούς τους φόνους. Ζητώ συγγνώμη από οποιονδήποτε πλήγωσα. Αναπαύσου εν ειρήνη μικρή μου οικογένεια :*

Mε αγάπη ο Μπαμπάκας

XOXO”

Ο Randy βρέθηκε απανθρακωμένος στα ερείπια του καμένου σπιτιού τους μαζί με τους υπόλοιπους το Σάββατο το βράδυ.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε