Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Στη Ρωσία σήμερα! Η σερβιτόρα που σε ρίχνει knock out σε τρία χτυπήματα & άλλες ιστορίες!

Στη Ρωσία σήμερα! Η σερβιτόρα που σε ρίχνει knock out σε τρία χτυπήματα & άλλες ιστορίες!

To σοκαριστικό video διάρκειας 53 δευτερολέπτων κάνει το γύρο του διαδικτύου γιατί έχει δύναμη μεγάλη.

Στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας που προέρχονται από μπαρ στο Καζάν, μια πόλη 500 μίλια ανατολικά της Μόσχας, η σερβιτόρα τιμωρός δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από πελάτη. Εαν ήξερε τι τον περίμενε δεν θα έκανε καμία κίνηση.

Ούτε στο μπούστο της θα προσπαθούσε να της βάλει χρήματα.

Ούτε τους γλουτούς της θα θώπευε.

Η άγνωστη μέχρι στιγμής Ρωσίδα απέδειξε ότι οι γυναίκες στη χώρα του Πούτιν είναι ακριβώς όπως τις περιμένεις. Δυνατές, αποφασισμένες και αμαζόνες που με όπλο τους ένα κατάλογο παραγγελιών μπορούν να ρίξουν κάτω και τον τελευταίο όρθιο πελάτη.

Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις καθώς εκείνοι που πιστεύουν ότι οι γυναίκες στο service οφείλουν να δεχτούν το αξίωμα “Ο Πελάτης Εχει Παντα Δίκιο” την βρίζουν. Οι υπόλοιποι απλά συμφωνούμε ότι ο κύριος που έφαγε τρεις φορές ξύλο απίθανο μάλλον πήρε αυτό που του άξιζε.

Απολαύστε το

Σε άλλα νέα της χώρας που η Άνγκελα Μέρκελ τρέμει σαν τη ρέγκα που χάθηκε αμάσητη μέσα στον οισοφάγο της συνέβησαν και αυτά μετά το πέρας της χώνεψης:

Η Μις Ρωσία, Σοφία Νίκιτσουκ, αποφάσισε να κάνει φωτογράφηση με τη σημαία της χώρας της. Όμως το σύμβολο της ρωσικής ομοσπονδίας δεν είναι για lifestyle πόζες θεώρησε η εισαγγελία της περιφέρειας Σβερντλόφσκ και την καλεί να απολογηθεί για την ύβρη.

«Nομίζω ότι οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος, εάν ζούσαν στον 21ο αιώνα, θα ενέκριναν και θα επιβράβευαν αυτήν την πρωτοβουλία» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνοδικού τμήματος ενημέρωσης του Πατριαρχείου Μόσχας, Βλαντίμιρ Λεγκόϊντα στις 24 Μαΐου, όταν έκανε πρεμιέρα στο ρωσικό Facebook, Vkontakte,ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος. Ο σκοπός του είναι ιερός; «Τη μεταφορά του θεϊκού Λόγου, με την χρήση των πιο σύγχρονων και κατανοητών μέσων επικοινωνίας τη σημερινή εποχή. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει επανειλημμένως τονίσει ότι για εκατομμύρια ανθρώπους τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν την κύρια πηγή πληροφοριών και μέσα επικοινωνίας. Και για αυτό ακριβώς η Εκκλησία δεν μπορεί να παραμελήσει αυτό το τμήμα του ποίμνιού της». Η πατριαρχική σελίδα στο VKontakte είναι ΕΔΩ

Τέλος αίσθηση έχει προκαλέσει δημοσίευμα της Russia Today σύμφωνα με το οποίο email που έστειλαν σε πολλούς παραλήπτες οι υποστηρικτές του ρεπουμπλικανού Χέρμαν Κέιν αποκαλύπτει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έχει συνωμοτήσει με εκκλησιαστικούς ηγέτες για να μην πει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στον αμερικανικό λαό. Η οποία αλήθεια είναι αυτή:

“Σύμφωνα με την Μεγάλη Προφητεία της Βίβλου, τον Ιανουάριο του 2017 η Ρωσία θα επιτεθεί στις ΗΠΑ με ηλεκτρομαγνητική βόμβα και το 80% του πληθυσμού τον ΗΠΑ θα πάει να βρει τον Κύριλλο και Μεθόδιο είτε είναι ορθόδοξοι, είτε όχι. Θα είναι όλοι νεκροί. Η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν ίσως συζητήσει τα παραπάνω κατα τη διακριτική επίσκεψη της στη Μόσχα.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε