Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

STOP THE PRESS! AYTH είναι η πιο ΑΣΧΗΜΗ άσχημη νύφη στον κόσμο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη χώρα των καγκουρό πολλά περίεργα συμβαίνουν.

Μικροί, πολύ μικροί και νυσταλέοι εισβολείς κάνουν έφοδο σε νοσοκομεία (μα και φυσικά αναφέρομαι στο φίλο μου κύριο κοάλα που επισκέφθηκε τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Χάμιλτον στην πολιτεία Βικτώρια για να ρωτήσει που πάει η ανθρωπότητα, να μην πάρει καμία απάντηση και να φύγει για το πλησιέστερο κλαδί ευκαλυπτου, ιδού:)

Γυναίκες φιλάνε τονπρίγκιπα καρότο στο μάγουλο και του ζητάνε να της παντρευτεί


Και φωτογράφοι γαμήλιων τελετών δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μάλιστα προχωράνε ένα βήμα πραπάνω και όταν η νύφη παραπονιέται ότι οι φωτογραφίες από την τελετή είχαν μια μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη καθυστέρηση στην αποστολή τους, οι φωτογράφοι κάνουν μια ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο της επιλογής τους aka Facebook και γράφουν.

“H πιο άσχημη νύφη που έχω φωτογραφήσει. Γκρίνιαζε όλη την ώρα. Bridezilla νούμερο 1” έγραψε ο επαγγελματίας της εικόνας Lee Maxwell Judd που μέχρι σήμερα δεν τον ήξερε κανείς πέρα από όσους αποφασίζουν να παντρευτούν στη Νέα Νότια Ουαλία της χώρας των μαρσιποφόρων αλλά πλέον, χάρη στην Independent και τα υπόλοιπα media που αγαπούν τη γελοία επικαιρότητα γιατί είναι πιο σοβαρή από τη σοβαροφανή, τον μάθαμε όλοι.

Είναι η Άσλεϊ Χάουαρντ η πιο άσχημη νύφη στον κόσμο ολόκληρο;

Είναι εντελώς βλάκας ο σύζυγος Ντάνιελ που παντρεύτηκε την πιο άσχημη νύφη στον κόσμο ολόκληρο;

Είναι τόσο ανόητος, τόσο πα-ρα-νοϊ-κό-ζ που τη φιλάει κιόλας;

Μπήκαν κάποιοι άγνωστοι στην ιστοσελίδα του φωτογράφου και έκαναν αυτή την αισχρή επίθεση σε μια γυναίκα που θέλησε να ζήσει το παραμύθι της για να σκεφθεί (πιθανώς) να χωρίσει λίγο καιρό μετά μετά από όσα γράφει ο Ντάνιελ στο Facebook του (bonus point: έρευνα του τελευταίου μήνα στη Βρετανία έδειξε ότι ένας στους επτά παντρεμένους, άνδρες και γυναίκες, έχουν σκεφθεί το διαζύγιο εξαιτίας των όσων έχει γράψει στο Διαδίκτυο ο σύντροφός τους);


Είναι αυτό μια είδηση που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει όταν εκεί που όλοι μιλάγανε για Grexit τώρα παραμιλούν για το Brexit (ω ναι, ο Ντειβιντ Κάμερον, νικητής των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο και ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος ενημέρωσε τους πάντες ότι το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα διεξαχθεί κανονικά);

Ας μην απαντήσει κανείς σε τίποτα. Αυτή είναι η πιο άσχημη νύφη του κόσμου απόψε. Και στα δικά μας.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε