Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τα κορίτσια του True Detective 2 είναι φοβισμένα

Τα κορίτσια του True Detective 2 είναι φοβισμένα

Oύτε μία, ούτε δύο. 14 είναι οι γυναίκες που θα περάσουν από το σκοτεινό Καλιφορνέζικο περιβάλλον της μεγάλης επιστροφής του καλοκαιριού.

Γιατί αν είσαι εκούσια εθισμένος στις τηλεοπτικές σειρές που κάνουν τον κινηματογράφο να κοκκινίζει σαν μικρό κοριτσάκι, από εχθές ξέρεις ότι το True detective επέστρεψε και τα όργια είναι το πιο ανώδυνο στοιχείο μιας πλοκής που έχει κρατηθεί μυστική σαν εννιασφράγιστο μυστικό.

Αυτή είναι η πλοκή όπως επίσημα δόθηκε από το ΗΒΟ: «Ο Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχος μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μιας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της Πολιτείας. Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και δημόσιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ότι είχαν αρχικά φανταστεί. Το πτώμα του 52χρονου Κάσπαρ βρίσκεται σ’ ένα απομονωμένο σημείο του Pacific Coast Highway, κοντά στο Μπιγκ Σερ, ενώ στο στέρνο του είναι χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Η πληροφορία ότι στον Κάσπαρ άρεσε το άγριο σεξ κι ότι ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό δε βοηθά στο ξεκαθάρισμα της ιστορίας, αντίθετα την οδηγεί σ’ έναν επικίνδυνο λαβύρινθο.»

Εκεί μέσα που θα χαθούν τα μυαλά και ίσως οι ζωές των Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον και Ρείτσελ ΜακΆνταμς. Εκεί μέσα που θα γδυθούν ίσως τα κορίτσια που φωτογραφήθηκαν για το GQ Aμερικής και μέχρι να εμφανιστούν στο στούντιο για την κοινή τους εμφάνιση δεν γνώριζαν καν η μία την άλλη.

Αυτό είναι και το μόνο spoiler που η παραγωγή της σειράς επέτρεψε να διαρρεύσει όταν έδινε την έγκριση της για να γδυθούν στο φακό του Mark Abrahams οι Adria Arjona (η σοκολάτα της υπόθεσης) και Leven Rambin (η βανίλια της παρέας).

Η πρώτη το μόνο που μπόρεσε να ξεστομίσει όταν της ζήτησαν να πει οτιδήποτε για τη σειρά ήταν μια επιβεβαίωση ότι είναι το κορίτσι του Taylor Kitsch, του τέταρτου πρωταγωνιστή της σειράς που κανείς δεν ξέρει πόσο σκοτάδι θα ρίξει στις ψυχές μας. «Είμαι φοβισμένη» είπε και μετά συνέχισε να ποζάρει. Η δεύτερη δεν είπε απολύτως τίποτα.

Στα βίντεο που συνοδεύουν διαδικτυακά το shooting η Adria Arjona υποστηρίζει ότι οι μόνοι άντρες που μπορούν να την κατακτήσουν είναι όσοι θα διακρίνουν πίσω από την απόσταση που κρατάει το πόσο τους ποθεί. Η Arjona θέλει να τα αγόρια μέντιουμ.

Από την άλλη η Leven Rambin, με πιο ελαφριά διάθεση, ισχυρίζεται ότι οι άντρες που κερδίζουν είναι οι άντρες που έχουν χιούμορ και καλές προθέσεις. Λογικό. Σε μια Αμερική που η εγκληματικότητα κυβερνά η καλωσύνη είναι αφροδισιακό.

Από εχθές το True Detective 2 κατέλαβε τις οθόνες. Όποιος έχει κότσια, θα το αντέξει. Επίσης όποιος έχει χρόνο θα χάσει λίγη από την παραγωγικότητα του βλέποντας τα 2 teaser της σειράς που κυκλοφόρησαν πριν το χθες να ξημερώσει.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε