Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τέσσερις απόλυτα λογικές αποδείξεις που σε πείθουν ότι ο Πολ Μακ Κάρτνει είναι νεκρός

Τέσσερις απόλυτα λογικές αποδείξεις που σε πείθουν ότι ο Πολ Μακ Κάρτνει είναι νεκρός

Ω, το ίντερνετ. Ω, ο Ringo Starr. Ω διπλό, ο Ringo και το ίντερνετ μαζί. Μία από τις πλέον αγαπημένες θεωρίες συνωμοσίας για τα αγαπημένα έντομα της μουσικής σκηνής επιστρέφει.

 Σύμφωνα με τον Ringo, ο Paul McCartney σκοτώθηκε το 1966 και αντικαταστάθηκε από σωσία, ένας σουρεαλισμός που επιστρέφει στις μέρες μας μετά από συνέντευξη του στο Hollywood Inquirer την οποία επιβεβαιώνει το WorldNewsDailyReport και βρίσκει τα Teletubies πολύ σύμφωνα. Ο μόνος εν ζωή Beatle θέλησε -λέει- να μοιραστεί με τον κόσμο την αλήθεια και να επιβεβαιώσει ότι αυτό που χρόνια πίστευαν όσοι δεν ψεκάζουν αλλά ψεκάζονται ισχύει. Ναι λοιπόν, ο Paul McCartney σκοτώθηκε το 1966, αντικαταστάθηκε από έναν σωσία του, το δράμα συνέβη το 1966, επρόκειτο για αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ήταν το αποτέλεσμα κακού χαμού στο στούντιο ηχογράφησης. Έτσι, ο Paul McCartney νεκρός πια, αντικαταστάθηκε από τον William Shears Campbell, που είχε ανακηρυχθεί νικητής σε ένα διαγωνισμό για σωσίες των μελών των Beatles. Χμ. Αυτά είναι οι αποδείξεις.

Το εξώφυλλο του “Abbey road”

Καταρχήν, γιατί Abbey Road; Γιατί αβαείο; Γιατί ο ένας ήταν νεκρός και ο άλλος επόμενος. Επιπλέον η φωτογραφία είναι πολύ σημειολογική. Σύμφωνα πάντα με τον Ringo η φωτογραφία στη διάβαση συμβολίζει νεκρώσιμη ακολουθία. Ο λευκά ντυμένος John είναι ο ιερέας, ευλογεί κλπ. Επόμενος στη σειρά ο συνεντευξιαζόμενος, ο μαυροντυμένος Ringo είναι ο εργολάβος κηδειών. Τρίτος, ο Campbell, ξυπόλητος -ναι, σε πολλές χώρες οι νεκροί θάβονται ξυπόλητοι-, με άλλο βήμα από αυτό που έχουν οι άλλοι, γιατί; Μα ακόμη δεν έχει μάθει πως περπατάνε τα σκαθάρια στη σειρά. Τέταρτος ο πιο casual George είναι ο νεκροθάφτης.

Το εξώφυλλο του “Sgt Pepper’s lonely hearts club band”

Εδώ ο υποψιασμένος καταλαβαίνει πολλά. Ο Ringo και ο George ευκρινέστατσ κρατούνόρθιο τον Πολ, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του συγγραφέα Stephen Crane o οποίος επίσης είχε πεθάνει στα 28 του και ο οποίος έχει μείνει στη λογοτεχνική ιστορία και για ένα διήγημα όπου εξιστορεί την ιστορία τεσσάρων φίλων που ναυαγούν σε μία βάρκα και τότε ο ένας αυτοθυσιάζεται για να σώσει τους υπόλοιπους τρεις. Επιπλέον σε αυτό το εξώφυλλο τον σωσία και ωεύτη Paul λοξοκοιτάζουν όλοι αυτοί. Έντγκαρ Άλαν Πόε, Τζέιμς Ντιν, Μέριλιν Μονρόε, Τζέιν Μάνσφιλντ. Μάλιστα στην ιστοσελίδα www.thebeatlesneverexisted.com που είναι εδώ και χρόνια σίγουρη ότι όι Beatles είναι μια καλά σκηνοθετημένη φάρσα εις βάρος των φιλόμουσων αναγράφεται το παρακάτω: “Η ιστοσελίδα υπάρχει για να εκθέσει τις πράξεις εκείνων που εκμεταλλεύτηκαν νέα παιδιά και εξαπάτησαν εμάς, τους θαυμαστές των Beatles. Είναι εδώ για να υπερασπιστεί την τιμή όλων όσων ενεπλάκησαν σε αυτή την ιστορία χωρίς τη θέλησή τους”. Επίσης στο ίδιο εξώφυλλο υπάρχει ένα κίτρινο στεφάνι στο σχήμα του μπάσου κάτω δεξιά. Ο Paul ήταν μαέστρος στο μπάσο, τι-δεν-καταλαβαίνεις;

Το outro στο Strawberry Fields Forever

Είναι ξεκάθαρο ότι ο διοπτροφόρος Lennon λέει ότι έθαωε τον Paul. “I buried Paul” λοιπόν, πάτα play.

To ανάποδο παίξιμο του I’m so tired

Eαν ακούσεις το κομμάτι ανάποδα για κάποιο λόγο που καθόλου δεν μας αφορά είναι σαφές ότι ο γνωστός διοπτροφόρος λέει “Ο Πολ είναι νεκρός, μου λείπει, μου λείπει”. Paul is dead, I miss him, I miss him” λοιπόν, πάτα play ξανά.


H μόνη αλήθεια είναι ότι τόση ώρα διαβάζεις ένα κόλπο μιας ιστοσελίδας να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου επάνω της. Το WorldNewsDailyReport είναι ένα site που τρολάρει τους φιλόμουσους όταν δεν έχει αξιοσημείωτη επισκεψιμότητα και ο Paul McCartney το γιορτάζει χορεύοντας με το δικό του, μοναδικό τρόπο.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε