Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι καταπίνουν στο πιο αηδιαστικό σόου στον κόσμο;

Τι καταπίνουν στο πιο αηδιαστικό σόου στον κόσμο;

Η ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης έχει τεθεί πολλάκις υπό αμφισβήτηση για εύλογους λόγους.

Διασημότητες που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα σε εμποροπανήγυρη, δημοσιογράφοι που η παιδεία τους εξαντλείται στην ανακύκλωση κίτρινων φυλλάδων και αμφίβολης γοητείας πρόσωπα που σέρνουν τα κορμιά τους από πλατό σε πλατό διεκδικώντας ένα κοινό που προτιμά την ψηφιακή ενημέρωση από τον τηλεοπτικό δέκτη.

Για τους περισσότερους η ελληνική τηλεόραση με τα ανακυκλώσιμα είδη της δεν αξίζει της προσοχής τους ωστόσο η κατάντια της δεν έχει αγγίξει τα επίπεδα αθλιότητας της Ιαπωνικής. Εκεί όπου το ΑΚΒΙΝGO! από το 2008 έως και σήμερα αποδεικνύει ότι οι Αγώνες Πείνας δεν είναι μια κινηματογραφική πραγματικότητα αλλά κάτι που σταδιακά προχωράει προς την πραγμάτωση του.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του σόου δύο από τις διαγωνιζόμενες, μέλη του δημοφιλούς pop group AKB48 πρέπει να κάνουν το παρακάτω. Να φυσάνε η μία στην άλλη ζωντανό τζιτζίκι μέσα από διάφανο σωλήνα και να αναγκάσουν τη χαμένη να φάει το έντομο ως έχει. Καθόλου μαριναρισμένο. Ούτε λίγο τσιγαρισμένο. Απλά ωμό.

Στο απόσπασμα η χαμένη του φαλλικού αυτού παιχνιδιού δείχνει ότι έχει και σθένος και τόλμη και υπερήφανα θα υπομείνει την ποινή της. Ίσως κάποιος θα πρέπει να την ενημερώσει ότι τα έντομα, που έχουν χαρακτηριστεί ως το μέλλον των τροφίμων αφού θεωρητικά μπορούν να θρέψουν τον αυξανόμενο πληθυσμό του πλανήτη, με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις δεν είναι ακόμη σε θέση να αποτελέσουν εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης αντί του κρέατος. Αυτό είπαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Ντέιβις από την πάντα ηλιόλουστη Καλιφόρνια και καμία τηλεπερσόνα δεν μπορεί να τους αναιρέσει όσους κότσους και αν κάνει στο κεφάλι της. Για μεγαλύτερη απόλαυση ολόκληρο το επεισόδιο εδώ

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε