Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Tίποτα! Τίποτα! Δεν την σταματά! Η Kim Kardashian σπάει και τις εκδόσεις

Tίποτα! Τίποτα! Δεν την σταματά! Η Kim Kardashian σπάει και τις εκδόσεις

Η απόπειρα της να σπάσει το Ίντερνετ ποζάροντας με την γνωριμη, πίσω πλευρά της δημοσιότητας της ήταν επιτυχής.

Τώρα, με το coffee table book από τις εκδόσεις Rizzoli Selfish (δλδ Εγωίστρια) η 34χρονη βασίλισσα των social media σκοπεύει να σπάσει και τα κοντέρ των εκδόσεων αφού μια συλλεκτική έκδοση του βιβλίου της το οποίο και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 5 Μαίου, δόθηκε στην ιστοσελίδα του Gilt και ξεπούλησε και τα 500 κομμάτια σε λιγότερο-από-ένα-λεπτό!

«Τόσο περήφανη να μοιράζομαι το εξώφυλλο του βιβλίου μου Selfish, που βγαίνει το Μάιο. Σε ευχαριστώ Rizzoli που το έκανες να συμβεί και που είσαι ο καλύτερος συνεργάτης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα Donda και τον Κάνιε που ενέπνευσε αυτή την ιδέα και βοήθησε στο σχεδιασμό του βιβλίου ώστε να μπορώ να μοιραστώ μια δεκαετία selfies με τόσο προσωπικό και καλλιτεχνικό τρόπο! Δεν βλέπω την ώρα να δείτε όλοι αυτό το βιβλίο» είπε η Κιμ στο twitter της και όλοι υποκλίθηκαν ξανά μπροστά της.

Πρωτεργάτρια του κινήματος βγάζω πορτρέτο τη μούρη μου και την ανεβάζω συα κοινωνικά δίκτυα αλιεύοντας σχόλια και likes, η Κim μπορεί στο εξώφυλλο της έκδοσης να ποζάρει με ένα μινιμαλιστικό ύφος σχεδόν ταπεινό στις σελίδες όμως του βιβλίου θα μας χαρίσει τα πάντα.

Για 20 δολάρια το αναγνωστικό (ο Θεός να το κάνει) κοινό θα μπορέσει να ξεφυλλίσει 300 selfies τα οποία σύμφωνα με την New York Daily News θα είναι

115 μπούστο

23 οπίσθια

10 γυμνά

1 φωτό της κοιλιάς της όσο ήταν έγκυος στην μικρή σταρ της φαμίλιας

και εννοείται αμέτρητα άλλα απόλυτα εγωπαθή πορτρέτα. Το βιβλίο θα φέρει έσοδα που θα κάνουν ακόμη πιο ισχυρό ένα brand αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων. Μπορεί οι περισσότεροι να χλευάζουμε την απίστευτη αυτή περσόνα αλλά τα νούμερα επιχειρηματολογούν υπερ της αφού ό,τι και αν κάνει η Kim Kardashian συνοδεύεται από έσοδα παχυλά. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το Selfish είναι μια έκδοση που θα μείνει στην ιστορία όπως έμεινας οι τενεκεδένιες σούπες του Andy Warhol κάποιες δεκαετίες πριν. Είναι η ΚΚ ο pop άρχοντας του σήμερα;

Στο βιβλίο που απλά είναι μια γκαλερί της υπερεκτεθιμένης διασημότητας η σύζυγος του Kanye West ξεκινάει την ιστορία της από πολύ παλιά, όταν ήταν 3 ή 4 ετών και πόζαρε στο φακό της μητέρας της δοκιμάζοντας κάποια σκουλαρίκια.

“Δεν τα λέγαμε selfies τότε” είπε η Κim στο Harper’s Bazaar, στη μόνη συνέντευξη που έδωσε για να προωθήσει το εκδοτικό της εγχείρημα. Τα 31 εκατομμύρια ανθρώπων που την ακολουθούν επιτέλους θα έχουν τη δική τους Βίβλο.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε