Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Το Game of Thrones στο Στρουμφοχωριό θα σου καταστρέψει τα παιδικά σου χρόνια

Το Game of Thrones στο Στρουμφοχωριό θα σου καταστρέψει τα παιδικά σου χρόνια

Πότα θα ξαναπεί Dracarys η Ντενέρις και σε ποιόν; Που χάθηκε ο κακός, ο πρόστυχος ο δρακος; Για που τράβηξε πλώρη η Άρια και τι θα απογίνει με τη Σέρσεϊ; Πού θα πατήσει Γη ο Τίριον; Μεποιούς θα παλέψει ξανά και ξανά ο Τζον Σνόου; Πότε θα ξαναπεί Dracarys η Ντενέρις (ναι, είναι επαναληπτικό για να προσδώσω έμφαση στο θέλω μου, ευχαριστώ);

Με όλα αυτά τα ερωτήματα να περιμένουν τις απαντήσεις τους στον 5ο κύκλο που ξεκινάει να προβάλλεται την Κυριακή του Πάσχα, το σύμπαν έχει πάθει GoT και τα mashup ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο, γιατί έτσι. Κανείς όμως δεν είχε τολμήσει να παντρέψει τον κόσμο φαντασίας του Τζωρτζ Ρέιμοντ Ρίτσαρντ Μάρτιν με το γνωστό, μικρό χωριό κάτω από τα μανιτάρια που εμνεύστηκε ο Βέλγος καρτουνίστας Πεγιό το 1958. Κανείς μέχρι τώρα.

Το Westeros πλέον είναι μια υπόθεση μικρών, μπλε πλασμάτων που έχουν πάθη, μίση, ίντριγκες και θα διεκδικήσουν το θρόνο με όση βία αυτό απαιτήσει. Ποιος θα τη στρουμφίσει σε αυτή την εκδοχή του επικού δράματος κανείς δεν μπορεί να ξέρει αλλά ακόμη και αν υπέθετες κάτι διαφορετικό, το αίμα κυλάει κόκκινο ακόμη και στα Στρουμφ.

Μόλις καταστράφηκε η παιδική σου ηλικία και ξέρω ότι με ευγνωμονείς για αυτό. Σε άλλα νέα της ημέρας:

O ευφυής συγγραφέας έδωσε στη δημοσιόττητα νέο απόσπασμα από τον επόμενο τόμο της εποποιίας A Song of Ice and Fire. Με αφηγήτρια τη Σάνσα Σταρκ το απόσπασμα δημοσιοποιήθηκε κάποιες μέρες πριν παρατείνοντας την αγωνία για τους οπαδούς του λογοτεχνικού μύθου. (Για την ιστορία να πούμε ότι το πέμπτο και τελευταίο εως τώρα μυθιστόρημα κυκλοφόρησε το 2011 και τα τα εκατομμύρια αναγνωστών αδημονούν για το «The Winds of Winter»). Η ημερομηνία έκδοσης του έκτου τόμου δεν είναι ακόμη γνωστή αλλά τα σενάρια τη θέλουν στα χέρια μας σε ένα με δύο χρόνια από τώρα.

Το απόσπασμα μπορεί να αναγνωσθεί εδώ

Τέλος, έτσι για την τιμή των δράκων, ας μας υπενθυμίσουμε όλα όσα περιμένουμε να δούμε αυτή τη σεζόν στο Παιχνίδι του Θρόνου που όλοι συμμετέχουμε επεισόδιο το επεισόδιο.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε