Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

To πορνό πάει διάστημα

To πορνό πάει διάστημα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την πρώτη ταινία πορνό που θα γυριστεί στο διάστημα.

Από τις 10 Ιουνίου η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιοεχομένου Pornhub ανάρτησε στο Indiegogo καμπάνια χρηματοδότησης της πρώτης ερωτικής ταινίας εκεί που κανένας δεν ακούει τις κραυγές σου και ζητάει τη συνδρομή όλων μας.

Το ποσό των 3.4 εκατομμυρίων δολαρίων είναι η μόνη προυπόθεση για να μάθει η Eva Lovia πως είναι να έχεις οργασμό σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, να τη βοηθήσει σε αυτό ο Johnny Sins και να γίνουμε όλοι μάρτυρες στο τι σημαίνει εξωγήινο σεξ κυριολεκτικά. Το ΒusinessInsider επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Pornhub και τους ζήτησε να μοιραστούν μαζί μας όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν για το “Sexploration”.

Pornhub Presents: Sexploration from Pornhub TV on Vimeo.

Μάθαμε τα (λίγα) παρακάτω:

“Το ποσό (3,4 εκατομμύρια δολλάρια) προέκυψε μετά από μήνες ερευνών και συγκεφαλαιώνει πολλές ανάγκες, κάτι που μπορεί κανείς να δει στο ινφογράφημα που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της καμπάνιας. Θα καλύψει το κόστος της πτήσης, ασφάλιστρα, συνεργείο, εξοπλισμό κλπ. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες ακόμη αλλά πιστεύουμε ότι κάναμε ένα όσο το δυνατόν πιο ακριβή προυπολογισμό για όσους θέλουν να συμμετέχουν στην παραγωγή της ταινίας.”

“Η ημερομηνία των γυρισμάτων δεν έχει ακόμη οριστεί αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας τοποθετείται κάπου στα τέλη του 2016.”

“Έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με σειρά από οργανισμούς και επιχειρήσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν στο να μεταφέρουμε την παραγωγή στο διάστημα (NASA, SpaceX, Blue Origin, the European Space Agency, or the Russian Federal Space Agency) αλλά δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες ακόμη για το τι διεκδικούμε και τι μας διαθέτουν.”

“Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει άμα τη απογείωση του σκάφους και το σεξ θα ξεκινήσει όσο ανεβαίνουμε προς τη στρατόσφαιρα. Βέβαια θα έχουμε κάνει πρόβες στη Γη για να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο στις εγκαταστάσεις οποιασδήποτε εταρείας συνεργαστεί μαζί μας. Στην ουσία αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να συγχρονίσουμε τον οργασμό των πρωταγωνιστών με τις στιγμές που οι συνθήκες θα είναι σε μηδενική βαρύτητα. Ιδανικά αυτός είναι ο σκοπός μας. Οι συνεργάτες μας είναι πολύ έμπειροι οπότε επενδύουμε στην ικανότητα τους να σκηνοθετήσουν και να φέρουν εις πέρας μια σκηνή κορύφωσης που θα είναι επαναστατική για τους θεατές μας.”

Γίνε μέρος της αποστολής ΕΔΩ

Sexploration Milestone -10K! from Pornhub TV on Vimeo.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε