Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

‘Εχω συγκλονιστεί

Έχω πραγματικά συγκλονιστεί από την κλοπή των λειψάνων του Τάσσου…

Έχω πραγματικά συγκλονιστεί από την κλοπή των λειψάνων του Τασσου Παπαδόπουλου.

Η μοίρα με αξίωσε να τον γνωρίσω από κοντά και να με τιμήσει με προσωπική και οικογενειακή φιλία.

Πρόκειται για μια εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνισμού. ‘Εγινε υπουργός για πρώτη φορά στα 27 του χρόνια. Και από τότε μέχρι τη μέρα που έκλεισε τα μάτια του πριν από ένα χρόνο δε σταμάτησε λεπτό να αγωνίζεται με ένα μοναδικό αίσθημα εθνικής ευθύνης για τη δίκαιη λύση του Κυπριακού.

Όταν σου μιλούσε για την εισβολή και την κατοχή της Κύπρου ήξερες ότι δε μιλούσε μόνο μαζί σου, αλλά μιλούσε και με την ιστορία.

Είχες πάντα απέναντί σου έναν πολιτικό που με ύφος το οποίο δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τα δίκαια του τόπου του, και είχε τα πολιτικά και τα νομικά επιχειρήματα που αποστόμωναν κάθε παραχαράκτη των γεγονότων.

Η κλοπή των λειψάνων του έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στην Κύπρο. Το σχέδιο όπως θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ του newsit ήταν καλά οργανωμένο.

Οι δράστες ήταν πολλοί, κάλυψαν τα ίχνη τους και ως φαίνεται σχεδίασαν κάθε λεπτομέρεια του ανοσιουργήματος τους.

Η αστυνομία εκτιμά ότι γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις. Είτε το έκαναν εχθροί του έθνους,είτε κοινοί εγκληματίες για να πάρουν ανταλλάγματα, είτε κάποιοι ακραίοι για το θεωρούμενο από αυτούς καλό-και κρατήστε και αυτή την εκδοχή- σύντομα θα δώσουν σημάδια.

Ας συνειδητοποιήσουν τι έκαναν και ας το σταματήσουν τώρα…

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε