Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Φτάνει πια κ. Νικητιάδη!

Φτάνει πια κ. Νικητιάδη!

Ας σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν αυτοί που μας κυβερνούν.

Ας σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν αυτοί που μας κυβερνούν. Περιφέρουν την αναποφασιστικότητα και την αναποτελεσματικότητα τους και θέλουν να τους πούμε και ευχαριστώ.

Με έχει κάνει έξαλλο ο υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για τον αθλητισμό κ. Νικητιάδης. Μετά τα αίσχη που έκαναν όχι φίλαθλοι, ούτε οπαδοί, αλλά άρρωστα παιδιά που πολλά ήταν υπό την επήρεια ουσιών στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, ξαναέκανε τις ίδιες δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ντέρμπι της ντροπής στο “Καραϊσκάκης” .

Και είναι οι ίδιες δηλώσεις που έχουν κάνει ΟΛΟΙ οι προκάτοχοι του ,γαλάζιοι και πράσινοι, τα τελευταία χρόνια. Ξανακούσαμε πως “θα παταχθεί τώρα η βία, ότι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά” και όλα τα παρόμοια “τσιτάτα”.

Αποτελεί πρόκληση για την κοινωνία και τον αθλητισμό αντί ο κ. Νικητιάδης να απολογείται, να ζητά συγνώμη και να παραιτείται γιατί σχεδόν ένα μήνα μετά τον αγώνα στο “Καραϊσκάκης”, έγιναν τα ίδια επεισόδια και στο ΟΑΚΑ να μας λέει ότι κάνει και καλά τη δουλειά του.

Είναι σχεδόν ένα χρόνο αρμόδιος για τον αθλητισμό. Επί των ημερών του η βία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κάθε φορά γίνονται και χειρότερα έκτροπα. Και εκείνος δίνει συνεντεύξεις για να διατρανώσει την…αποφασιστικότητα του να πατάξει τα επεισόδια.

Και πότε θα το κάνετε αυτό κ. Νικητιάδη;

Τι συγκεκριμένο έχετε κάνει ΕΣΕΙΣ μέχρι σήμερα, και ποιό αποτέλεσμα έφερε;

Πόσα χρόνια θέλετε για να πάρετε μέτρα;

Πόσο ακόμα θα ρίχνετε τα βάρη σε άλλους;

Εσείς κυβερνάτε.

Εσάς ψήφισε ο πολίτης για να δίνετε λύσεις.

Αφού δεν μπορείτε, αφήστε να προσπαθήσει κάποιος άλλος.

Ή κάντε επιτέλους κάτι!

Όχι δηλώσεις που μας οργίζουν. Έργα. Αν μπορείτε. Κι αν τολμάτε…

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε