Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Η δική μας απάντηση το βράδυ της Κυριακής

Αυτές οι εκλογές, το ξέρουμε, το βλέπουμε, το ζούμε όλοι, είναι τελείως διαφορετικές από όλες τις άλλες.

Αυτές οι εκλογές, το ξέρουμε, το βλέπουμε, το ζούμε όλοι είναι τελείως διαφορετικές από όλες τις άλλες. Βουβές, υπόκωφες, με μιά κοινωνία οργισμένη, απελπισμένη και παρακμάζουσα γιατί οι εδώ και χρόνια κυβερνήτες της τη βύθισαν στην παρακμή αντί να την οδηγήσουν στην ευημερία.

Και είναι οι πρώτες που θα αποτυπώσουν αυτή την πραγματικότητα. Κάποιοι θεωρούν ότι η αποχή θα είναι η μεγαλύτερη που κατεγράφη ποτέ και αυτός θα είναι ο τρόπος να δείξουν οι πολίτες την απόρριψη του υφιστάμενου πολιτικού σκηνικού. Κάποιοι άλλοι φοβούνται ότι όσοι θα πάνε να ψηφίσουν θα λειτουργήσουν με τελειώς απρόβλεπτο τρόπο και μακρυά από τα στερεότυπα και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Μένει να δούμε στην πράξη το αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής. Και αυτό το αποτέλεσμα θα προσπαθήσουμε εδώ στο Newsit να σας το παρουσιάσουμε ιντερνετικά. Δηλαδή βάζοντας εσάς και τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά σε πρώτο πλάνο. Γιατί αυτό είναι το ίντερνετ.

Ετσι δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την εταιρια singular που εκδίδει τα αποτελέσματα έναν ειδικό και πολυ ευχρηστο μηχανισμό μέσα από τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήτε τη ροή των αποτελεσμάτων όπως εσείς θέλετε. Στην κορυφή της πρώτης σελίδας του Newsit υπάρχει ήδη ένα banner που αν το κλικάρετε απο το απόγευμα της Κυριακής θα μπορείτε να παρακολουθήτε live τα αποτελέσματα για όποιο δήμο ή περιφέρεια εσείς επιλέξετε.

Ταυτόχρονα με τον τρόπο που ξέρετε θα μπορείτε να σχολιάζετε, να εκφράζετε τη δική σας άποψη, τη δική σας θέση και αντίρρηση.

Σχεδιάσαμε αυτή τη βραδυά ετσι ώστε να έχει εσάς στο επίκεντρο. Εδώ δε θα μιλήσουν μόνο οι πολιτικοί. Θα είναι και αυτοί. Με συνεντεύξεις, τοποθετήσεις και άρθρα που θα γράψουν. Θα μιλήσετε όμως και εσείς.
Θα…ερμηνεύσετε και εσείς το…μήνυμα. Δε θα μείνετε παθητικοί θεατές.

Αυτό είναι το όπλο αυτού του μέσου.

Ας το αξιοποιήσουμε

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε