Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Νέος σχεδιασμός για το άνοιγμα της εστίασης – Δυσαρέσκεια για τα έκτροπα στη Νέα Σμύρνη

Νέος σχεδιασμός για το άνοιγμα της εστίασης – Δυσαρέσκεια για τα έκτροπα στη Νέα Σμύρνη

Τα κρούσματα, η κατάσταση στα νοσοκομεία, το lockdown που απέτυχε, το νέο σχέδιο για την εστίαση αλλά και τα έκτροπα στη Νέα Σμύρνη, με αστυνομικούς να χτυπούν πολίτες απασχόλησαν σήμερα (08.03.2021) τη σύσκεψη του newsit.gr.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Ευαγγελία Τσικρίκα μίλησαν για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το «άνοιγμα» στις 22 Μαρτίου, το οποίο είναι το «καλό σενάριο» και το οποίο θα εξαρτηθεί εν πολλοίς στο αν και πότε θα πέσουν τα κρούσματα και το πότε θα βελτιωθεί η κατάσταση στα νοσοκομεία που πιέζονται.

Όλοι εξέφρασαν την ελπίδα να είναι αυτό το τελευταίο lockdown, το οποίο, όπως συμφώνησαν, απέτυχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιασμός που αφορά στην εστίαση αλλάζει και δεν αποκλείεται κάποια μαγαζιά να ανοίξουν προς τα μέσα ή τα τέλη Απριλίου, με λίγα άτομα στα μαγαζιά και πολύ αυστηρά μέτρα.

Συζήτηση έγινε και για τα έκτροπα στη Νέα Σμύρνη, με αστυνομικούς να επιτίθενται σε πολίτες. Ο χειρισμός ήταν λανθασμένος και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, τονίστηκε. Τα όσα έγιναν προκάλεσαν εκνευρισμό και δυσαρέσκεια στο Μαξίμου, με την ΕΛ.ΑΣ. να διατάσσει ΕΔΕ μόλις άρχισαν να «κυκλοφορούν» τα βίντεο στα social media.

Δείτε όσα συζητήθηκαν 

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις