Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, η Κεραμέως για υπ. Υγείας και η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, η Κεραμέως για υπ. Υγείας και η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ

Το… αποτέλεσμα των εκλογών το ξέρουν όλοι, εκείνο που δεν ξέρουν είναι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης αλλά και η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά ακριβώς συζητήθηκαν στη σημερινή (20.06.2023) σύσκεψη του newsit.gr.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Ευαγγελία Τσικρίκα αναφέρθηκαν στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που θέλουν τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στα ίδια ποσοστά με τις εκλογές του Μαΐου και συμφώνησαν ότι την άλλη Κυριακή θα μας απασχολήσει περισσότερο το τι θα γίνει με τα μικρά κόμματα, με την Ελληνική Λύση, την Πλεύση Ελευθερίας και τη Νίκη να μπαίνουν στη Βουλή.

Σε ό,τι αγορά στην κυβέρνηση, στο… μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι κανείς αλλά η Νίκη Κεραμέως φαίνεται να έχει «κλειδώσει» για το υπουργείο Υγείας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης για το Παιδείας. Στη νέα κυβέρνηση δεν αποκλείεται να μπουν και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Άννα Διαμαντοπούλκου και ο Γιώργος Φλωρίδης.

Στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, στη χθεσινή του συνέντευξη στο MEGA ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε μόνο για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και όλα δείχνουν πως μετά τις εκλογές, θα ξεκινήσει η συζήτηση για το τι κόμμα θέλουν όλοι και ο καθένας θα αποφασίσει αν θα συστρατευτεί με τον Αλέξη Τσίπρα ή όχι.

Τις τελευταίες μέρες, πάντως, στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μια… αγώνια μήπως ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίσει να αποχωρήσει.

Δείτε όλα όσα συζητήθηκαν

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις