Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Προβληματική η διαδικασία στη ΝΔ

Απο όσα μαθαίνω απο την οργάνωση της ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή…

Απο όσα μαθαίνω απο την οργάνωση της ΝΔ για τις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή, αρχίζω να ανησυχώ οτι θα δημιουργηθούν πολύ σοβαρά προβλήματα. 
Και αν αυτό συμβεί και έχουμε και κάποιας μορφής οριακό αποτέλεσμα (είτε μικρή διαφορά Σαμαρά – Μπακογιάννη είτε πιθανή οριακή εκλογή κάποιου απο τον πρώτο γύρο) τότε θα δούμε σκηνές απείρου κάλους. Μαθαίνω λοιπόν οτι φθάνουν στα κεντρικά της ΝΔ αγωνιώδη mails απο τους κατα τόπους συντονιστές που περιγράφουν με δραματικό, σε κάποιες περιπτώσεις, τρόπο τα οργανωτικά κενά. Επειδή αύριο το NewsIt.gr θα σας παρουσιάσει και ντοκουμέντα για όλα αυτά, θα καταλάβετε τί εννοώ.
Ομως, ο χρόνος που μένει είναι ελάχιστος. Μόλις 4 ημέρες. Κι αν όλα δε λειτουργήσουν σωστά, τότε μπορεί να ενσκύψει η αμφισβήτηση.
Κι όσο θετική είναι η εκλογή αρχηγού απο τη Βάση, τόσο καταστροφική είναι η πιθανή αμφισβήτησή της. Προσοχή λοιπόν, γιατί η ΝΔ πρέπει να βγεί, για το καλό της δημοκρατίας, ισχυρή απο αυτή τη δοκιμασία. Αλλιώς η ευθύνη εκείνων που θα αποτύχουν θα είναι ιστορική.
Νίκος

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε