Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Τα δίνει όλα η Ντόρα για τον Άρη

Τα δίνει όλα η Ντόρα για τον Άρη

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος φαίνεται ότι είναι η μόνη λύση για την…

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος φαίνεται ότι είναι η μόνη λύση για την Ντόρα Μπακογιάννη, γι΄αυτό και του προσφέρει γη και ύδωρ προκειμένου να την στηρίξει.
Η Ντόρα αποφάσισε ότι πρέπει να ενισχύσει την δύναμη της στην Αθήνα. Εκεί θεωρεί ότι μπορεί να κινητοποιήσει συντριπτικά περισσότερες «δυνάμεις» από τον Αντώνη Σαμαρά. Και οι περισσότεροι από 100.000 σταυροί του Άρη στην Β΄ Αθήνας είναι μια πολύ καλή δεξαμενή.

Ο Άρης για την ώρα δεν της έχει πει το οριστικό ΝΑΙ, αλλά το σκέφτεται σοβαρά. Ξέρει ότι  μετά την συμμαχία Αβραμόπουλου –Σαμαρά δεν υπάρχει χώρος γι ’αυτόν σε εκείνο το στρατόπεδο. Και ιδεολογικά όμως βρίσκεται  πιο κοντά στην Ντόρα. Κι όπως του λένε καλοί του φίλοι ακόμα κι αν η Ντόρα χάσει αυτός θα μπορεί στο μέλλον να καρπωθεί τον κόσμο της , άρα να έχει μια καλή βάση όταν θα διεκδικήσει κι εκείνος την ηγεσία.

Την απόφαση του θα την πάρει σύντομα αλλά την ανακοίνωση θα την δούμε όταν θα βολεύει επικοινωνιακά την Ντόρα, δηλαδή κοντά στην μέρα της εκλογής.
Στο στρατόπεδο Σαμαρά που θεωρούν δεδομένο ότι ο Άρης θα στηρίξει Ντόρα , ετοιμάζουν ως αντίβαρο τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Θεωρούν ότι δεν έχει το επικοινωνιακό χάρισμα του Σπηλιωτόπουλου αλλά είναι κι αυτός από την νέα γενιά  και έχει ερίσματα.

Επίσης ο Σαμαράς βλέπει να προσχωρούν στους υποστηρικτές του και οι καραμανλικοί της Θεσσαλονίκης , Γκιουλέκας και Έλενα Ράπτη.
Και κάτι τελευταίο .Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι οι νεοδημοκράτες που θα πάνε να ψηφίσουν θα είναι λίγοι . Κρατήστε όμως στο μυαλό σας και μια άλλη εκτίμηση που λέει ότι το εκλογικό σώμα θα ξεπεράσει τους 300.000!
 
Νίκος
 

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε