Το lockdown αλά Γουχάν, ο φόβος για νέα μέτρα και μια απορία

Οι φωνές που πληθαίνουν και ζητούν lockdown όπως εκείνο στην Κίνα, η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα που δεν βελτιώνεται και το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες απασχόλησαν τη σημερινή σύσκεψη του newsit.gr.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης συζήτησαν για την πρόταση ειδικών όπως ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος και ο Γιώργος Παυλάκης για lockdown αλά Γουχάν αφού η εικόνα δεν βελτιώνεται και τα στοιχεία είναι κάθε μέρα σοκαριστικά.

Μπορεί όλα να δείχνουν πως το «άνοιγμα» θα γίνει μετά τις 7 Δεκεμβρίου αλλά δεν αποκλείεται αν συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι σήμερα η άρση του lockdown να μην αφορά περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα και ο υγειονομικός χάρτης να «χωριστεί» ξανά.

Συζητήθηκε επίσης η απορία γιατί στη Θεσσαλονίκη δεν σκληραίνουν κι άλλο τα μέτρα και δεν επιβάλλεται lockdown όπως του Μαρτίου στην πόλη.

Δείτε τη συνέχεια εδώ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Η αγωνία για τη Βόρεια Ελλάδα και η διστακτικότητα του κόσμου για το εμβόλιο

Η αγωνία για τη Βόρεια Ελλάδα και η διστακτικότητα του κόσμου για το εμβόλιο

Η κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα, οι αγωνίες που υπάρχουν για συγκεκριμένες περιοχές και τα μέτρα που έρχονται απασχόλησαν την σημερινή σύσκεψη του newsit.gr. Και φυσικά, ... Διαβάστε περισσότερα