Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

COSMOTE Neo: Η πρώτη digital κινητή στην Ελλάδα

COSMOTE Neo: Η πρώτη digital κινητή στην Ελλάδα

Ένα καινοτόμο προϊόν χωρίς δεσμεύσεις, με ελευθερία και ευελιξία. Ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη, που τα θέλει όλα εύκολα, γρήγορα και ψηφιακά. Όλα γίνονται αποκλειστικά από το κινητό, στο My COSMOTE App: Από την εγγραφή και την διαχείριση των πακέτων μέχρι την εξυπηρέτηση.

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή όπου οι καταναλωτές, τα θέλουν όλα εύκολα, γρήγορα και ψηφιακά, που είναι συνεχώς online και χρησιμοποιούν πολλά data, που θέλουν μεγαλύτερη ευελιξία, οικονομία και απλότητα, χωρίς δεσμεύσεις, η COSMOTE έφερε ένα καινοτόμο προϊόν που υπόσχεται να καλύψει αυτές τις ανάγκες των καταναλωτών. Ο λόγος για το “COSMOTE Neo”, την κινητή της digital γενιάς, όπου όλα γίνονται αποκλειστικά από το κινητό, στο My COSMOTE App.

Το COSMOTE Neo είναι ένα εξ ολοκλήρου ψηφιακό προϊόν. Ο χρήστης, αφού πρώτα κατεβάσει στο κινητό του το My COSMOTE App , μπορεί με μερικά μόνο κλικ και με απλά βήματα να ενεργοποιήσει το COSMOTENeo και να προχωρήσει στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, να διαμορφώσει το πλάνο του όπως ακριβώς το επιθυμεί, να το αλλάζει κάθε μήνα, να πληρώσει, ακόμα και να εξυπηρετηθεί. Έτσι για πρώτη φορά ο καταναλωτής έχει τον απόλυτο έλεγχο της κινητής τηλεφωνίας του αποκλειστικά από το Smartphone του.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει το COSMOTE Neo να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι είναι εντελώς αδέσμευτο, γιατί δεν είναι συμβόλαιο και μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία χρέωση. Επιπλέον, είναι data oriented, καθώς προσφέρει πακέτα με εμπλουτισμένους όγκους δεδομένων.

Το COSMOTE Neo είναι, επίσης, πολύ απλό, καθώς προσφέρει μόλις 4  συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας, με τη τιμή να κυμαίνεται από 20-30€/μήνα,  αλλά και επιλογή extra πακέτων (MB, λεπτά ομιλίας, SMS)  για μεγαλύτερη ευελιξία Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η COSMOTE προσφέρει 100 GB για 1 ολόκληρο χρόνοσε όλους τους νέους πελάτες COSMOTE Neo.

Όσοι συνδρομητές COSMOTE Neo διαθέτουν συσκευή πιστοποιημένη στο δίκτυο 5G της εταιρείας μπορούν, επίσης, να έχουν πρόσβαση, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, και στις υπερ-υψηλές ταχύτητες και τις δυνατότητες του δικτύου 5ης γενιάς, που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE. Το COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα.

Σε ποιους απευθύνεται το COSMOTE Neo

Το COSMOTE Neo απευθύνεται σε ανθρώπους δυναμικούς, που η ζωή τους αλλάζει γρήγορα και θέλουν να προσαρμόζουν και τα προϊόντα τους το ίδιο γρήγορα. Απευθύνεται κυρίως στους νέους, ηλικίας 25 με 35, που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και ξέρουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους. Που θέλουν να είναι «always connected» με υψηλές ταχύτητες. Που θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία, αλλά όχι δεσμεύσεις και συνδρομές. Που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν μόνοι τους, αλλά δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά. Σε όλους αυτούς που θέλουν να νιώθουν ασφάλεια ότι δεν θα ξεμείνουν από data ή χρόνο ομιλίας, επιλέγοντας κάθε μήνα οι ίδιοι πως θα φτιάξουν το πλάνο τους. Που τα θέλουν όλα εύκολα και απλά, όπως προκύπτει και από εσωτερική, ποιοτική έρευνα που «έτρεξε» η COSMOTE σε συνεργασία με την εταιρεία IPSOS και η οποία κατέδειξε τα «θέλω» του σύγχρονου καταναλωτή. Το COSMOTE Neo, λοιπόν, είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των “digital savvy” που ζουν, λειτουργούν, συνδιαλέγονται και ψυχαγωγούνται ψηφιακά.

Περισσότερα για το COSMOTE Neo στο cosmote.gr.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις