Οικονομία

Γερμανία:”Δεν έχουμε πλάνο ελληνικής χρεοκοπίας”

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η γερμανική κυβέρνηση διέψευσε τη φημολογία πως έχει καταστρώσει σχέδιο διάσωσης των τραπεζών της ενόψει ελληνικής χρεοκοπίας.
 

Με απόλυτο τρόπο έκανε τις διαψεύσεις ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Johannes Blankenheim στο Dow Jones Newswires.

Η φωτιά είχε ανάψει από άρθρο στο Bloomberg, που με πηγές ανώνυμους Γερμανούς αξιωματούχους, ανέφερε για σχέδιο στήριξης των γερμανικών τραπεζών σε επικείμενη στάση πληρωμών στην Ελλάδα.

Ο πρώτος που βγήκε και διέψευσε τις φήμες για την ύπαρξη του περιβόητου πλέον ”Plan B” ήταν ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Wolfgang Schaeuble, στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών των επτά πλέον ανεπτυγμένων βιομηχανικά κρατών (G7) που πραγματοποιήθηκε στη Μασσαλία.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Σε αναταραχή η αγορά χαλκού σε αναταραχή – Ο Τραμπ ανακοινώνει δασμούς 50% στις εισαγωγές των ΗΠΑ
Η σχεδιαζόμενη εισφορά σηματοδοτεί την τελευταία ανατροπή σε μια ταραχώδη περίοδο για τα βιομηχανικά εμπορεύματα, καθώς ο ηγέτης των ΗΠΑ στοχεύει να ενθαρρύνει περισσότερη εξόρυξη και τήξη στο εσωτερικό
Ντόναλντ Τραμπ
Aγώνας για την ντομάτα – Το Μεξικό αναμένεται να αυξήσει τις τιμές στο 10% στις ΗΠΑ
Οι καταναλωτές των ΗΠΑ ενδέχεται σύντομα να πληρώνουν περισσότερα για τις ντομάτες, καθώς μια συμφωνία δεκαετιών με το Μεξικό λήγει σε λιγότερο από μία εβδομάδα, αν δεν υπάρξει συμφωνία ή παράταση της
A tractor works the Agriculture potato Field on a summer day