Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Grecotel: Ανακοίνωσε το άνοιγμα επτά ξενοδοχείων τον Ιούλιο

Grecotel: Ανακοίνωσε το άνοιγμα επτά ξενοδοχείων τον Ιούλιο

Επτά ξενοδοχεία πρόκειται να λειτουργήσει από τις αρχές Ιουλίου ο ξενοδοχειακός όμιλος Grecotel, ονομάζοντας το φετινό της πρόγραμμα «Καλοκαίρι στη Θάλασσα».

Η αρχή θα γίνει την 1η Ιουλίου με το Grecotel Cape Sounio στην Αττική Grecotel Riviera Olympia & Aquapark και θα συνεχιστεί την 3η Ιουλίου με το ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη και τις μονάδες: Grecotel Μandola Rosa, Grecotel Olympia Riviera και Grecotel Oasis. Την ίδια ημερομηνία, δηλαδή στις 3 Ιούλιου, θα ξεκινήσουν επίσης τα Grecotel Casa Marron στην Αχαΐα, Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα και Grecotel Mykonos Blu στη Μύκονο.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν επίσης οι ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα ξενοδοχεία της Grecotel στην Κρήτη, στην Κέρκυρα, τη Χαλκιδική και τους υπόλοιπους προορισμούς που δραστηριοποιείται.

Σε ανακοίνωσή της η Grecotel μιλά για «το δικό της τρόπο διακοπών στη φύση και τη θάλασσα, ήσυχο και ασφαλή» και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το καλοκαίρι αυτό, μέσα στις μεγάλες εκτάσεις των resorts, κάθε δωμάτιο συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα. Τα πάντα φροντίζονται από απόσταση με ειδικά ωράρια και διαδρομές. Η χαρά του φαγητού προσφέρεται στις αυλές και την παραλία».

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις