Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

SKY express: Παρέλαβε το πρώτο από τα 6 καινούργια AirbusA320neo – Στις 14/12 το πρώτο δρομολόγιο

SKY express: Παρέλαβε το πρώτο από τα 6 καινούργια AirbusA320neo – Στις 14/12 το πρώτο δρομολόγιο

Σε μία νέα εποχή εισέρχεται η Sky express, καθώς ενισχύει το στόλο της με ολοκαίνουργια Airbus. Το πρώτο Airbus A320neo (SX- IOG), από τα έξι που συνολικά έχει παραγγείλει, μόλις το παρέλαβε, δρομολογώντας την πρώτη πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για τις 14 Δεκεμβρίου.

Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών η SKΥ express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της χώρας, αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα. Ο Ιωάννης Γρύλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου IOGR, δήλωσε: “Με τα δικά μας φτερά και τις δικές μας δυνάμεις, μεγαλώνουμε το στόλο μας, αυξάνουμε τους προορισμούς μας και αλλάζουμε το τοπίο των αερομεταφορών στη χώρα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία”.

Sky express: Πλεονεκτήματα

Η παραγγελία των έξι συνολικά ολοκαίνουργiων αεροσκαφών, που είναι η μοναδική πώληση του κολοσσού της Airbus για το 2020, έρχεται να συμπληρώσει τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας και να διευρύνει το πτητικό της έργο.

Με ανταγωνιστικούς ναύλους και ευέλικτες προσωποποιημένες υπηρεσίες, η εταιρεία προσφέρει νέες, ελκυστικές επιλογές στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Βορείου Ελλάδας.

Σταδιακά, μέσα στους επόμενους μήνες, στο πτητικό έργο της εταιρείας θα ενταχθεί η πτήση Αθήνα-Ρόδος και άλλοι προορισμοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τα νέα της αεροσκάφη και με τις δικές της δυνάμεις, η SKY express και ο Όμιλος IOGR πετούν ακόμα ψηλότερα, στηρίζουν την ελληνική οικονομία, τις τοπικές κοινωνίες και προσφέρουν ανταγωνιστικές επιλογές σε κάθε ταξιδιώτη.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις