Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΑΔΕ: Αυτή είναι η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου – Χρέη άνω των 150.000 ευρώ

ΑΑΔΕ: Αυτή είναι η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου – Χρέη άνω των 150.000 ευρώ

Η ΑΑΔΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με χρέη στο Δημόσιο ή/και στον e-EΦΚΑ ποσά, άνω των 150.000 ευρώ, με καθυστέρηση καταβολής άνω του έτους.

Ειδικότερα, οι σχετικοί κατάλογοι περιλαμβάνουν 10.168 φυσικά πρόσωπα και 16.839 νομικά πρόσωπα. Να σημειωθεί ότι οι λίστες δεν είχαν αναρτηθεί τα τελευταία τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δείτε ΕΔΩ τα Φυσικά πρόσωπα

Δείτε ΕΔΩ για τα νομικά πρόσωπα

Η άρση της δημοσιοποίησης ή η διόρθωση της εγγραφής στη δημοσιοποιημένη κατάσταση, λόγω μερικής ή ολικής εξόφλησης, ή διαπίστωσης της μερικής ή ολικής υπαγωγής της οφειλής στις εξαιρέσεις που προβλέπονται ή για οποιοδήποτε άλλο νόμιμο λόγο, διενεργείται, κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη ανά είδος οφειλής από τον: Προϊστάμενο της ΔΟΥ, Τελωνείου ή Ελεγκτικού Κέντρου που είναι αρμόδιος για την επιδίωξη είσπραξης της οφειλής προς το Δημόσιο, Προϊστάμενο της αρμόδιας για την επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής προς τον e-ΕΦΚΑ, περιφερειακής υπηρεσίας KΕΑΟ ή από τον Προϊστάμενο της αρμόδιας για τον προσδιορισμό της οφειλής Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ.

Επισημαίνεται ότι όλοι ανεξαιρέτως οι αναφερόμενοι στον κατάλογο μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου ενημερώθηκαν με επαναλαμβανόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ΑΑΔΕ ώστε να τακτοποιήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς ΔΟΥ/Τελωνεία και προς τον e-ΕΦΚΑ πριν από τη δημοσιοποίηση.

 

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις