Οικονομία

ΑΑΔΕ: Καμία προσαύξηση στις δηλώσεις που θα υποβληθούν μέχρι τις 6 Μάιου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) καθησυχάζει τους φορολογούμενους διευκρινίζοντας ότι δεν θα χρεωθούν με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων για τις συγκεκριμένες φορολογικές υποχρεώσεις που έληγαν στις 30 Απριλίου και έχουν παραταθεί έως και τη Δευτέρα 6 Μαΐου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πηγές της ΑΑΔΕ αναφέρουν ότι για τεχνικούς λόγους το TAXISnet υπολογίζει προσαυξήσεις στις δηλώσεις που λόγω της παράτασης υποβάλλονται αυτές τις ημέρες, οι οποίες όμως δεν θα ληφθούν υπόψη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στις περιπτώσεις που κάποιοι φορολογούμενοι πλήρωσαν τους φόρους με προσαύξηση το επιπλέον ποσό θα τους επιστραφεί μέσω συμψηφισμού με επόμενες πληρωμές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η Ryanair κλιμακώνει την «κόντρα» με την Fraport Greece: Η αύξηση 66% στα τέλη μας οδήγησε στο κλείσιμο βάσης στη Θεσσαλονίκη
Η Ryanair κατηγορεί τη Fraport ότι έβαλε στην τσέπη τη μείωση του Τέλους Ανάπτυξης Αεροδρομίων σε αεροπορικές και επιβάτες που αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση
Αεροσκάφος της Ryanair στο αεροδρόμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη 6