Οικονομία

ΑΑΔΕ: Το 85% των επιστροφών φόρου έχει πληρωθεί – Πρόβλημα όσοι δεν έχουν δηλώσει IBAN

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η πληρωμή των επιστροφών φόρου σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ, ενώ πρόβλημα αποτελούν όσοι δεν έχουν δηλώσει IBAN τράπεζας.

Ειδικότερα, πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά προχωρούν οι πληρωμές και οι συμψηφισμοί επιστροφών φόρου εισοδήματος, που προκύπτουν από τις φετινές φορολογικές δηλώσεις σύμφωνα με την ΑΑΔΕ.

Ήδη, το 85% αυτών έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των φορολογουμένων, που δεν έχουν χρέη, πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Εκκρεμούν 124.000 επιστροφές, εκ των οποίων οι 28.000 δεν μπορούν να πληρωθούν, επειδή οι δικαιούχοι δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, αν και έχουν ενημερωθεί δύο φορές, μέσω e-mail, από την ΑΑΔΕ.

Η διαδικασία συνεχίζεται καθημερινά.

foroi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα υπέβαλε στην ΕΕ την πρόταση αναθεώρησης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»
Κεντρικός στόχος της πρότασης αναθεώρησης είναι η διασφάλιση της αξιοποίησης του συνόλου της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης προς όφελος της ανάπτυξης της Ελλάδας με πραγματικό αντίκτυπο στην οικονομία, την κοινωνία
Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΙΟΒΕ: Μικρή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Οκτώβριο, αλλά εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
H βελτίωση αυτή προέρχεται από την ενίσχυση των προσδοκιών στους επιχειρηματικούς τομείς και αρκετούς επιμέρους κλάδους, με εξαίρεση την οριακή εξασθένιση στη Βιομηχανία
Containers στο λιμάνι του Πειραιά