Οικονομία

Attica Bank: Εξελίξεις μετά την παραίτηση Ρουμελιώτη

Συνεδρίαση του ΔΣ της Attica Bank έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, μετά την παραίτηση του Παναγιώρη Ρουμελιώτη.

Μετά την χθεσινή παραίτηση του καθηγητή κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη από την θέση του Προέδρου αλλά και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank, αποφασίστηκε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοινωση, να συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας την ερχομένη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019.

Κι αυτό προκειμένου να προχωρήσει στη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από αίτημα του βασικού μετόχου, του ΕΦΚΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
EY Ελλάδος και DefencEduNet συνεργάζονται για την κάλυψη του χάσματος δεξιοτήτων στον τομέα της άμυνας
Το δίκτυο DefencEduNet θα συνδράμει στην ευθυγράμμιση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των ελληνικών πανεπιστημίων με τις ανάγκες της αμυντικής βιομηχανίας και θα ενισχύσει κοινά projects έρευνας και ανάπτυξης
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του DefencEduNet, Αναστάσιος Ροζολής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, Γιώργος Παπαδημητρίου