Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Attica Bank –Ρουμελιώτης: Θα συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις της ΤτΕ

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μετά το θρίλερ των τελευταίων ημερών, η Attica Bank όχι μόνο έχει νέα διοίκηση αλλά έκανε και γενική συνέλευση. Κι εκεί, ο νέος μη εκτελεστικός πρόεδρος της Τράπεζας Αττικής διεμήνυσε πως η νέα διοίκηση θα συνεργαστεί πλήρως με τις εποπτικές αρχές!

Θα συμμορφωθεί δηλαδή με τις υποδείξεις της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM, προκειμένου να διερευνηθούν όλα τα ζητήματα του σχετικού πορίσματος που έχουν εκπονήσει. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα και προς τους μετόχους, πως δεν είναι διατεθειμένος να παίξει πολιτικά παιχνίδια αλλά ούτε και να κάνει συμβιβασμούς ή να δεχτεί επιρροές.

«Δεν μπορεί κανείς απολύτως να υπονομεύσει μια τράπεζα με δηλώσεις και με δημόσιες αντιπαραθέσεις, όπως η Attica Bank, που έχει ιστορικό ρόλο και μπορεί ταυτόχρονα να διαδραματίσει σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο», είπε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Εξέφρασε δε τη λύπη του που τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε ένας τόσος μεγάλος θόρυβος σχετικά με την νέα διοίκηση της τράπεζας. «Δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω κανένα πολιτικό παιχνίδι. Ως τεχνοκράτης και επαγγελματίας έχω στόχο να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της Attica Bank. Μην περιμένετε εκπτώσεις, συμβιβασμούς, ούτε δεχόμαστε επιρροές από κανέναν. Είναι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε τη μάχη για το καλό της χώρας και της τράπεζας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε