Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυξάνεται η ζήτηση για σύνδεση στο φυσικό αέριο

Αυξάνεται η ζήτηση για σύνδεση στο φυσικό αέριο

Δυναμική ανάπτυξη σημειώνει η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, καθώς το πρώτο εξάμηνο 2020, τα καθαρά κέρδη (μετά φόρων) ξεπέρασαν τα €13,5 εκ., ενώ, παρά την πανδημία, ο όγκος πωλήσεων παρέμεινε σε σταθερά επίπεδα. Η εταιρεία διατηρεί μηδενικό δανεισμό.

Στο α΄ εξάμηνο, οι αιτήσεις σύνδεσης στο φυσικό αέριο σημείωσαν αύξηση 25%, ενώ σημαντική άνοδος καταγράφεται στη διείσδυση της εταιρείας και στην ηλεκτρική ενέργεια όπου το α’ εξάμηνο του 2020 διπλασίασε το πελατολόγιό της, πετυχαίνοντας αύξηση κατά 104% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Μάλιστα η αύξηση που σημείωσε η εταιρεία στην Κεντρική Ελλάδα, περιοχή στρατηγικού ενδιαφέροντος για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ανήλθε σε +41% στις νέες συνδέσεις ρεύματος, αποτυπώνοντας τη δυναμική πορεία της και σε αυτήν την κατηγορία.

Κεντρικός άξονας της επιτυχημένης πορείας της, όπως λένε από την εταιρεία, είναι η φιλοσοφία ως προς την εξυπηρέτηση και την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες της. Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά ενέργειας, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών ενισχύθηκε ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας όπου με ολοκληρωμένο σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας το Φυσικό Αέριο συνέχισε την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των πελατών με απόλυτη ασφάλεια μέσα από όλα τα κανάλια επικοινωνίας όλο το 24ωρο.

Όπως τονίζει ο Γιάννης Μητρόπουλος Γενικός Διευθυντής «Για όλους εμάς στο Φυσικό Αέριο το να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους ειδικά σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο όπως αυτή που ζούμε τους τελευταίους μήνες αποτελεί το λόγο για τον οποίο υπάρχουμε σαν οργανισμός. Επενδύουμε και αξιοποιούμε τις σύγχρονες  τεχνολογίες για να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία εξυπηρέτησης προκειμένου όχι μόνο να ικανοποιούμε τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών μας, αλλά να τους προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες κι έξυπνες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση: 104% αύξηση στο χαρτοφυλάκιο του ρεύματος δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο»,

Το χαρτοφυλάκιο πελατών της Φυσικό Αέριο περιλαμβάνει πάνω από 420.000 οικιακούς καταναλωτές, 9.000 επαγγελματίες, 200 μεγάλους εμπορικούς πελάτες και βιομηχανίες, αλλά και περισσότερα από 1.200 σχολεία και δημοτικά κτήρια.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις