Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Διαψεύδουν τον εαυτό τους στο ΥΠΟΙΚ για τον φόρο σε όλα τα τυχερά παιχνίδια!

Διαψεύδουν τον εαυτό τους στο ΥΠΟΙΚ για τον φόρο σε όλα τα τυχερά παιχνίδια!

Το μεσημέρι κάνουν διαρροές και το απόγευμα τις διαψεύδουν. Ο λόγος για το υπουργείο Οικονομικών. Ανώτατος παράγων έλεγε νωρίτερα ότι η κυβέρνηση βρήκε το ισοδύναμο για την κατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του ανέφερε: «Η κυβέρνηση σύντομα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για το ποια θα είναι τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση. Τα δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο θέμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Άρα να συμπεράνει κανείς ότι ο ανώτατος παράγων του υπουργείου Οικονομικών ήταν εκτός πραγματικότητας;

Όπως και να ‘ χει νωρίτερα, ο ανώτατος παράγων είχε πει στους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση θα επιβάλλει φόρο πέντε λεπτών σε όλες τις στήλες των τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και όχι μόνο στο KINO προκειμένου να καλύψει τα ισοδύναμα από την κατάργηση του ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

Μάλιστα είχε προσθέσει ότι νομικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κάτι τέτοιο δεν αντιβαίνει στη σύμβαση που έχει υπογράψει το ελληνικό δημόσιο με τον OΠΑΠ.

 

 

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε