Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Διεύρυνση της δυνατότητας ένταξης των πτηνοτροφικών μονάδων στον Αναπτυξιακό Νόμο

Αναπτυξιακό Νόμο
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την διεύρυνση της ένταξης των πτηνοτροφικών μονάδων στον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016 από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Οικονόμου.

Με την εν λόγω Απόφαση, δύνανται να υπαχθούν στον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016 επιχειρήσεις του πτηνοτροφικού κλάδου που ενισχύονται πλέον σε όλα τα είδη επένδυσης (ίδρυση νέων μονάδων, επέκταση ή εκσυγχρονισμός με ή χωρίς μετεγκατάσταση) και για όλους τους τύπους εκτροφής. Τα επενδυτικά σχέδια του πρωτογενούς τομέα που εντάσσονται, δύνανται να περιλαμβάνουν και δραστηριότητες του τομέα μεταποίησης γεωργικών προϊόντων.

Διευρύνουμε την συμμετοχή στον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016 και δίνουμε την δυνατότητα σε περισσότερες επιχειρήσεις, ιδίως μικρομεσαίες, να ενταχθούν στα καθεστώτα ενίσχυσης και να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια. Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα την αναπτυξιακή προοπτική όλων των κλάδων της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις