Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ – Τραγάκης: Νικητής ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αύριο το τελικό αποτέλεσμα

Εκλογές ΝΔ – Τραγάκης: Νικητής ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αύριο το τελικό αποτέλεσμα

Τα επίσημα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης. Με καταμετρημένο το 70% των ψήφων ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 51% έναντι 49% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Γιάννης Τραγάκης και πρόσθεσε ότι έχει ενσωματωθεί μόνο το 50% των εκλογικών τμημάτων της Αττικής. Αυτό σημαίνει όπως άλλωστε συμφωνούν όλοι ότι η διαφορά θα διευρυνθεί. Ο κ. Τραγάκης συνεχάρη για την νίκη του τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έκλεισε την δήλωσή του λέγοντας ότι η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων θα ολοκληρωθεί αύριο.

Όλη η δήλωση:

«Μέχρι στιγμής, με καταμετρημένο περίπου το 70% των εκλογικών τμημάτων, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει 51% και ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης λαμβάνει 49%. Έχει βέβαια ενσωματωθεί –το τονίζω αυτό- μόνο το 50% των εκλογικών τμημάτων του Λεκανοπεδίου. Όπως ενημερώθηκα, ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης επικοινώνησε με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να συγχαρώ το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ –το τονίζω ιδιαίτερα αυτό- στους χιλιάδες εθελοντές, οι οποίοι βοήθησαν αποφασιστικά στην άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Το τελικό αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί αύριο».

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε