Οικονομία

Η αθλιότητα των Ευρωπαίων έχει ονοματεπώνυμο: Γερούν Ντάισελμπλουμ

Η αθλιότητα και τα καταστροφικά παιχνίδια ορισμένων Ευρωπαίων αξιωματούχων δεν λένε να τελειώσουν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πάντως εκείνος που πάλι φαίνεται πως ανέλαβε εργολαβικά τη βρώμικη δουλειά είναι ο Ολλανδός χοιροτρόφος, ο γνωστός Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος κόντρα σε όλες τις μέχρι τώρα επίσημες τοποθετήσεις βγήκε και είπε ότι: “Δεν υπάρχει προθεσμία για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Η Ελλάδα έχει να λάβει δύσκολες αποφάσεις”.

Ισως δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία, άλλη μία φορά να τονίσει, μην τυχόν και το ξεχάσουμε, πως η αθλιότητα έχει ονοματεπώνυμο κι΄ αυτό είναι Γερούν Ντάισελμπλουμ.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα