Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Συν-δημιουργία στο επίκεντρο της ανάπτυξης του CEO Clubs Greece

Η Συν-δημιουργία στο επίκεντρο της ανάπτυξης του CEO Clubs Greece

Τη συν-δημιουργία θέτει ως κινητήριο δύναμη για την περαιτέρω ανάπτυξή του το CEO Clubs Greece, ανακοινώνοντας και επισήμως ότι η θεματική «Co-Creating the New Era» θα αποτελέσει την έμπνευση, τον συνδετικό κρίκο των μελών και το βαθύτερο μήνυμα των δράσεων του οργανισμού για το 2023.

Η θεματική αυτή είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ευρύτερου νέου στρατηγικού αφηγήματος του Club, βάσει του οποίου ο οργανισμός εξελίσσεται πλέον σε ένα «Σπίτι» συλλογικής σοφίας, αειφόρου ανάπτυξης και μελλοντικής σκέψης που εξασφαλίζει τη βελτίωση της ζωής των μελών του, καλώντας τα να επαναπροσδιορίσουν και να συν-δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Το νέο αφήγημα παρουσιάστηκε το 2021 και εφ’ εξής, λειτουργεί ως πυξίδα για την ανάπτυξη των πρωτοβουλιών και των πρωτοποριακών προγραμμάτων του Club, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται η ίδρυση της Σχολής Ηγετικής Πρακτικής (School of Leadership Practice) και το ClubHouse: ένας premium ιδιωτικός χώρος υψηλής αισθητικής που μετέτρεψε την αρχική θεωρητική σύλληψη του «Σπιτιού» συλλογικής σοφίας, σε πραγματικό χώρο συν-δημιουργίας.

Έκφραση της ετήσιας θεματικής αποτελεί η ανανέωση της λειτουργίας ειδικών ομάδων εργασίας (task forces) μέσα στον οργανισμό. Οι ομάδες αυτές, αποτελούμενες από μέλη, θα εστιάσουν στηΔια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση, στην Καινοτομία, στην περαιτέρω Εμπλοκή (Engagement) των μελών του οργανισμού και στην ενδυνάμωση της Φήμης (Reputation) του οργανισμού προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (stakeholders), δίνοντας νέα δημιουργική ώθηση στην καινοτόμο νοοτροπία η οποία, ούτως ή άλλως, χαρακτηρίζει το CEO Clubs Greece.

Με αυτόν τον τρόπο, το Club ξεφεύγει από τη συνηθισμένη μονόδρομη επικοινωνία και ενσωματώνει με τόλμη ένα συνεχή δημιουργικό διάλογο ο οποίος, στηριζόμενος στις αδιάσειστες αξίες που διέπουν τη λειτουργία του Club, θέτει τις βάσεις για ένα μέλλον ελπιδοφόρο και πολλά υποσχόμενο.

«Αφήνοντας πίσω μας άλλη μία χρονιά δραματικών εξελίξεων,» αναφέρει η κα Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece, «στεκόμαστε στο κατώφλι μίας νέας εποχής την οποία, ως Club, είμαστε αποφασισμένοι να συν-δημιουργήσουμε.

Η θεματική της χρονιάς «Co-Creating the New Era» δεν αποτελεί απλά μία εύηχη φράση, αλλά υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που έχουμε στη συλλογική μας δύναμη και την πίστη ότι, όλοι μαζί, θα συν-δημιουργήσουμε τις νοοτροπίες και τις δομές εκείνες που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από αυτό που ατομικά φανταζόμαστε και να τολμήσουμε αυτό που σήμερα δειλά μόνο ονειρευόμαστε».

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις