Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

ΗΡΩΝ VIBES: Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης, για να κερδίζεις με κάθε σου ενέργεια!

ΗΡΩΝ VIBES: Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης, για να κερδίζεις με κάθε σου ενέργεια!

Πώς συνδέεται η ενέργεια με την αύρα μας (ή αλλιώς με τα vibes μας) που εκπέμπουμε;  Με μια μοναδική πρωτοβουλία, ο ΗΡΩΝΑΣ,  η κορυφαία εταιρεία παραγωγής & παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου δίνει σε αυτή τη σύνδεση νέα διάσταση!

Ο ΗΡΩΝΑΣ σχεδίασε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους τους πελάτες του. Δημιούργησε έναν ψηφιακό κόσμο, μέσα στον οποίο τα VIBES μας μεταμορφώνονται σε χαρακτήρες που μας γεμίζουν προσφορές και δώρα, αξιοποιώντας την καθημερινή μας σχέση με την ενέργεια. Τα VIBES αντιστοιχούν στην ενέργεια που «εκπέμπουμε» και συνδέονται με συνήθειες που όλοι έχουμε, άλλοι σε μεγαλύτερο και άλλοι σε μικρότερο βαθμό, όπως η ευαισθησία μας για το περιβάλλον, η άθληση, οι διατροφικές μας προτιμήσεις, η εξοικονόμηση ενέργειας, τη διασκέδασή μας, τα αγαπημένα μας gadgets.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μέσα από την εφαρμογή myΗΡΩΝ, oι πελάτες με παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ή/και φυσικού αερίου ΗΡΩΝ, μπορούν μέσω 7 απλών ερωτήσεων lifestyle να ανακαλύψουν τα VIBES τους (Eco, Tech, Explorer, Active, Chill).  Κανείς μας δεν χαρακτηρίζεται από ένα μόνο vibe.  Μπορούμε πολύ εύκολα να ανακαλύψουμε πως κρύβουμε περισσότερα του ενός, το καθένα με διαφορετική βαρύτητα! Μόλις προσδιορίσουμε τα vibes μας, ολοκληρώνουμε την εγγραφή μας στο πρόγραμμα και ξετυλίγεται μπροστά μας ένας νέος κόσμος προσφορών που μπορούμε να αξιοποιήσουμε, είτε συλλέγοντας πόντους ενέργειας, είτε κερδίζοντας παιχνίδια. 

Συλλέγουμε πόντους κάθε μήνα, πληρώνοντας τους λογαριασμούς μας μέσα από το myHΡΩΝ, λαμβάνοντας ενδείξεις από τον μετρητή του ρεύματος, καταργώντας τον έγχαρτο λογαριασμό, ενεργοποιώντας τη δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, κερδίζοντας πόντους στα γενέθλιά μας κλπ.

Εξαργυρώνουμε τους πόντους μας για να αποκτήσουμε δωροεπιταγές, κουπόνια, εκπτώσεις  και ειδικές προσφορές που καλύπτουν μέρος των καθημερινών μας αναγκών και ταιριάζουν στα vibes μας, ακόμη και για να ταξιδέψουμε ή και να εμπνευστούμε! Παίζουμε παιχνίδια για να κερδίσουμε μεγάλα δώρα και συμμετέχουμε σε 3μηνιαίους ή στον ετήσιο διαγωνισμό για ακόμη μεγαλύτερα δώρα (π.χ. το ρεύμα της χρονιάς).

Το πρόγραμμα ΗΡΩN VIBES, είναι το δικό μας «ενεργειακό club» που αναβαθμίζει την καθημερινότητα της επαφής μας με την ενέργεια και τη μεταμορφώνει σε παιχνίδι.  Μας επιβραβεύει καθημερινά μέσα από τις συνήθειές μας, ενώ μας προσφέρει διασκέδαση και προνόμια μέσω των χαρακτήρων των VIBES και του πλούσιου περιεχομένου τους, που συνεχώς εμπλουτίζεται και ανανεώνεται.  Γιατί στον ΗΡΩΝΑ «Κάθε  ενέργεια κερδίζει»!   

Εσύ, τι VIBES έχεις; Τώρα στον ΗΡΩΝΑ, μπορείς να το ανακαλύψεις!

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις