Οικονομία

Καταναλωτικό δάνειο: Πώς διαγράφηκε σε ποσοστό 89% – «Νίκη» άνεργης οφειλέτριας

Καταναλωτικό δάνειο άνεργης οφειλέτριας διαγράφηκε σε ποσοστό 89%. Προηγήθηκε παρέμβαση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΚΕ, το καταναλωτικό δάνειο μακροχρόνιας άνεργης οφειλέτριας ύψους 3.000 ευρώ είχε ανέλθει με τους συνεχείς ανατοκισμούς στις 8.750 ευρώ παρά τις μικρό καταβολές.

Τότε η οφειλέτρια προσήλθε στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, καθώς αδυνατούσε να το αποπληρώσει.

Η ΕΕΚE αναφέρει πως μετά από επίμονες παρεμβάσεις στη δικηγορική εταιρεία που είχε αναλάβει τη διαχείριση των απαιτήσεων, κατέληξε σε συμφωνία διαγραφής ποσοστού 89% του δανείου – 7.850 – και την εφάπαξ καταβολή των 1.000 ευρώ για την εξόφλησή του.

H Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας υπενθυμίζει ότι παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Στα χέρια της επόμενης ελληνικής κυβέρνησης η βόμβα της διαπραγμάτευσης στις Βρυξέλλες για το νέο Προϋπολογισμό της ΕΕ
H Ελλάδα θα έχει την προεδρία της ΕΕ κατά τoν Ιούλιο – Δεκέμβριο του 2027, ενώ ο κοινοτικός προϋπολογισμός θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί σε κοινοτικό επίπεδο έως την 31η Δεκεμβρίου 2027
Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Lamda development: «Χτίζει» 500 νέες κατοικίες στο Ελληνικό, την ώρα που η κερδοφορία σπάει ρεκόρ
Μετά την αποπληρωμή του πράσινου ομολόγου και τη συμφωνία με τον Όμιλο ΙΟΝ, η εταιρεία ενισχύει το επενδυτικό της αποτύπωμα και καταγράφει ιστορικά υψηλές επιδόσεις σε εμπορικά κέντρα και μαρίνες
Το λογότυπο της Lamda Development