Οικονομία

Κλείνει μερικά γραφεία της η Ουάσινγκτον Ποστ

Θα μείνουν μόνο τα γραφεία της Ουάσινγκτον.

Η εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ αναμένεται να κλείσει και τα τελευταία εναπομείναντα γραφεία της εκτός της αμερικανικής πρωτεύουσας σε μία προσπάθεια να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδά της λόγω της παρατεταμένης κρίσης.

Η εφημερίδα ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες και θα επικεντρώσει την ενημέρωση σε τοπικά νέα και στην εθινική πολιτική που προκύπτει από την Ουάσινγκτον.

Οι περισσότερες αμερικανικές εφημερίδες δίνουν μεγάλο αγώνα για να επιβιώσουν, καθώς υπάρχει κατακόρυφη πτώση στο εισόδημα από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Στο shutdown των 36 ημερών αποδίδει την ήττα των Ρεπουμπλικάνων στη Νέα Υόρκη ο Τραμπ
«Το ότι ο Τραμπ δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο και η δημοσιονομική παράλυση (είναι) οι δυο λόγοι για τους οποίους οι ρεπουμπλικάνοι έχασαν τις εκλογές απόψε’, σύμφωνα με δημοσκόπους», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ