Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κοινωνικό μέρισμα: Το πήραν 527.593 πολίτες! Αναλυτικά στοιχεία

κοινωνικό μέρισμα
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Το 43,14% από όσους έκαναν αίτηση για κοινωνικό μέρισμα, την είδαν να εγκρίνεται. Πόσοι έχουν κάνει αίτηση και άλλα στοιχεία σε αναλυτικό πίνακα.

Στο 43,14% ανήλθε το ποσοστό των εγκεκριμένων αιτήσεων (527.593) για το κοινωνικό μέρισμα. Αυτό όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία (29/11/2017, 10:00) που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα στοιχεία έδωσε η ΗΔΙΚΑ ΑΕ (σ.σ. Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ).

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος στο διαδικτυακό τόπο koinonikomerisma.gr. Ο ιστότοπος άνοιξε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και θα παραμείνει ανοιχτός, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017.

Δείτε τον πίνακα με τα στοιχεία για το κοινωνικό μέρισμα

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/11/merisma_stoixeia.pdf”]

Πότε θα καταβληθεί το κοινωνικό μέρισμα

Στις 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το ποσό του κοινωνικού μερίσματος, δήλωσε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Όλα τα βήματα για την υποβολή της αίτησης του κοινωνικού μερίσματος

Μιλώντας στον Real fm 97,8 η κα Αχτσιόγλου είπε ότι το κοινωνικό μέρισμα αφού υποβληθούν οι αιτήσεις και γίνει η εκκαθάριση θα μπει στους λογαρισμούς στις 15 Δεκεμβρίου.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση, η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα υπάρξει τεχνική συμφωνία. «Θα είναι μία γρήγορη αξιολόγηση, χωρίς προβλήματα, για να περάσουμε, αμέσως μετά, στην εξειδίκευση των μέτρων για το χρέος και να ανοίξει ο διάδρομος για την έξοδο από το πρόγραμμα, τον Αύγουστο του 2018» τόνισε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Εργασίας.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις