Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ξανά προβλήματα στις αιτήσεις για το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον” – Νέα αναβολή ζητά ο πρόεδρος του ΤΕΕ

Ξανά προβλήματα στις αιτήσεις για το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον” – Νέα αναβολή ζητά ο πρόεδρος του ΤΕΕ

Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα με τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ”. Μετά από απανωτές αναβολές, το σύστημα παρουσίασε εκ νέου προβλήματα, με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας να ζητά νέα αναβολή.

Ο Γιώργος Στασινός  σημειώνει πως «τα προβλήματα με το πληροφοριακό σύστημα του νέου «εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ» συνεχίζονται και σήμερα. Ζητώ από τον Υπουργό ΠΕΝ, όπως την προηγούμενη εβδομάδα αποδέχθηκε την πρόταση μας για αναβολή, μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο με την υπάρχουσα κατάσταση, να εξετάσει και σήμερα τις προτάσεις που του κάνουμε: εκ νέου αναβολή και δοκιμαστική περίοδος.

Είναι η μόνη λύση που θα αποκαταστήσει το αίσθημα αδικίας που ήδη υπάρχει και τον εκνευρισμό που επικρατεί. Παράλληλα καλώ το Υπουργείο να υιοθετήσει και τις άλλες προτάσεις μας και δηλώνω ότι είμαστε στη διάθεση του Υπουργείου να συνδράμουμε για οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να προχωρήσει η ουσιαστική εφαρμογή του προγράμματος εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ με όρους διαφάνειας, αποτελεσματικότητας και αισθήματος δικαίου, για την επίτευξη των ενεργειακών στόχων της χώρας» δήλωσε σχετικά ο κ. Στασινός.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις